- Reaksiyon puanı
- 0
* ekşisözlükte yazar olmak için sıra beklerken "uludağsözlük diye bi yer var hacım hemde beleş" sözünü duymasıyla koşa koşa gelen yanında tuzunuda getiren sözlük yazarı.
* aksam aksam coluk cocukla niye ugrastigini anlamadigim insan. ben de ugrasiyorum gerci... gelecek hafta okul basliicak biraz eglenelim di mi?? *
* fenerbahçe sevdalısı yazar
* insanların kokenine onem veren yazarmıs,bunu gordum az once.
* insanların kökeni değil ülke için ne yaptığı önemlidir demeyi düstur edinmiş yazar.
* yazdıklarından sözlük yaş ortalamasının az biraz üzerinde olduğu sanrısı yaratan yazar
* 28 yaşında olupta kadayıf muamelesi gören hüzünlü yazar.
* ekşiden farkımız olsun diye barım barım bağıran bağırgan yazar.
* yaşıt olduğumu öğrenip üstüne üstlük türkçe dostu olduğunu da fark etmemle beni kendimden geçirmiş yazar.
* ayar aldığı zaman boynu kıldan ince yazar.
* takdir edip takip ettiğimiz yazardır.
* ortamın kendisine kalmasını isteyen yazar. hadi ben zıbardım diyelim "ortam komandost'a kalınca ne olacak ulan acep, ortalıkta hatun mu gördü yoksa bu adam" sorusunu mırıldandıran.
* komando dostu olduğunu düşündüğüm bir yazardır.
* hem komando hemde dost olan yazar.
* abhaz,abaza ve abazan ayrimini çok iyi yapabilen tebrik edilesi yazar.
* ingilizce başlık açılmasın görüşüne destek verdiğim yazar.türkçe'yi doğru kullanan yazarlardandır.
* suser muser olmayıp sadece gariban bir sözlük yazarı olmaya çalışan bir adamcağızdır.
* okunduğu zaman insanda aşırı milliyetçi izlenimi bırakan yazarlarımızdandır.
edit:kötü anlamda sölemediğimi bilmesini istediğim sonuna kadar destekleyeceğimdir ayrıca
* aşırı milliyetçi olmayan olanıda sevmeyen "tanrı türkü, tanrı türkü korusun diyenden korusun" sözünü düstur edinmiş sade bir vatan evladıdır.
* düstur edindiği cümleyi çok beğendiğim,artık yazdıklarını daha dikkatlice okuyacağım yazarlarımızdandır.
* yanlış anlaşılmaktan ziyade yanlış anlamaktan tirsmasi gereken suser
* bir an önce uyuyup kendine gelmesini beklediğimiz türkçe gönüllüsü yazar.
* yazar olunaca bana nisbet yaparak bir gün boyunca beni maymun eden.Aynı oranda yazar olmamda bir okadar yardımcı olan büyük insan şuanda da kör olmak üzere
* aksam aksam coluk cocukla niye ugrastigini anlamadigim insan. ben de ugrasiyorum gerci... gelecek hafta okul basliicak biraz eglenelim di mi?? *
* fenerbahçe sevdalısı yazar
* insanların kokenine onem veren yazarmıs,bunu gordum az once.
* insanların kökeni değil ülke için ne yaptığı önemlidir demeyi düstur edinmiş yazar.
* yazdıklarından sözlük yaş ortalamasının az biraz üzerinde olduğu sanrısı yaratan yazar
* 28 yaşında olupta kadayıf muamelesi gören hüzünlü yazar.
* ekşiden farkımız olsun diye barım barım bağıran bağırgan yazar.
* yaşıt olduğumu öğrenip üstüne üstlük türkçe dostu olduğunu da fark etmemle beni kendimden geçirmiş yazar.
* ayar aldığı zaman boynu kıldan ince yazar.
* takdir edip takip ettiğimiz yazardır.
* ortamın kendisine kalmasını isteyen yazar. hadi ben zıbardım diyelim "ortam komandost'a kalınca ne olacak ulan acep, ortalıkta hatun mu gördü yoksa bu adam" sorusunu mırıldandıran.
* komando dostu olduğunu düşündüğüm bir yazardır.
* hem komando hemde dost olan yazar.
* abhaz,abaza ve abazan ayrimini çok iyi yapabilen tebrik edilesi yazar.
* ingilizce başlık açılmasın görüşüne destek verdiğim yazar.türkçe'yi doğru kullanan yazarlardandır.
* suser muser olmayıp sadece gariban bir sözlük yazarı olmaya çalışan bir adamcağızdır.
* okunduğu zaman insanda aşırı milliyetçi izlenimi bırakan yazarlarımızdandır.
edit:kötü anlamda sölemediğimi bilmesini istediğim sonuna kadar destekleyeceğimdir ayrıca
* aşırı milliyetçi olmayan olanıda sevmeyen "tanrı türkü, tanrı türkü korusun diyenden korusun" sözünü düstur edinmiş sade bir vatan evladıdır.
* düstur edindiği cümleyi çok beğendiğim,artık yazdıklarını daha dikkatlice okuyacağım yazarlarımızdandır.
* yanlış anlaşılmaktan ziyade yanlış anlamaktan tirsmasi gereken suser
* bir an önce uyuyup kendine gelmesini beklediğimiz türkçe gönüllüsü yazar.
* yazar olunaca bana nisbet yaparak bir gün boyunca beni maymun eden.Aynı oranda yazar olmamda bir okadar yardımcı olan büyük insan şuanda da kör olmak üzere