kiwi bir gece ansızın çıkıp geldi .. (model uçak)

manyaklik

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Web sitesi
kafamuzik.blogspot.com
arkadaşlar geçen gün canım sıkılmış meyve yiyordum daha sonra (kiwi mi yerken)kabını farkettim bildiğiniz köpük tabak ama kullananına göre değişir bende yeni bir uçak yapmaya karar verdim bu malzemeyle uğraştım ve karşılığını aldım ..
işte resmi

Ynt: kiwi bie gece ansızın çıkıp geldi .. (model uçak)

sufi baya yeteniklisin bu konuda
bir ara kola tenekesinden insan figürüne rast geldim

sufi bravo.bence de yeteneklisin.güzel bi hobi bu.diğer çalışmalarını da bekliyoz merakla. 25889

diyer ölçekli modelleri de koyucam bi ara inş ama tabiki öncelkikle önemki olan bu işlerle uğraşan arkadaşlarla bir araya gelip beraber birşeyler yapmamızdır selametle ..

Ynt: kiwi bir gece ansızın çıkıp geldi .. (model uçak)

sanırım ilgilenen birileri çıkmadı gene de olsun yeni yapmaya başladığım modelimden bahsetmek istedim yeni yapmaya başladığım uçagım salon medeli ve çubuk gövdeli kullandığım çıtalar çok ince (kürdan çöpünün yarısı felan) lastik motorlu olacak ve 3 mart taki yarışmada boy gösterecek 2 gündür çalışıyorum ama dümeni yeni bitti balsa levhadan çıta kesmek cidden çok zor farklı yöntemler bilen varsa bizimle paylaşsın yoğun olmayan ilginize genede teşekkürler kolay gelsin kiss3

canım benim bildiğim konu olsa ben neler alatırım ama bilmediğimi seni takip ederek öğreniyorum..
buda demektir forumda ki bu alanda en yaratıcı beyin sensin.. ilgi ile yaptıkşarını merak ediyoruz.. ark5

öğretmenimiz sensin yani.. sevincli
bundan sonra sorumluluğun büyük.. thumbsanim

sen biliyorsundur ama bak burada ince noktaları anlatan ip uçları var gibi.. utananadam

http://www.modelci.net/sayfa.php?s=109

http://www.onur-sat.com/forumdisplay.php?f=480

http://www.maketciler.com/

sevgiler.. hismiley

evet **shamanic** nin verdiği siteler gzl siteler isteyen arkadaşlar inceleyebilir gerekli bilgilerin çoğunu oradan bulabilirsiniz aklınıza takılan sorular olursa bana da danışabilirsiniz eyer ilgilenen arkadaşlar varsa benimde bir modelim olsun diyorsanız bende kolay başlangıç planları var bunları da paylaşabilirim sevgilerle .. super

Forumda böyle yeni hobiler uğraşlar ile ilgili paylaşımlar gördükçe seviniyorum.Sitemizin amacı telkinler ile kişisel gelişim yanı sıra çeşitli hobiler uğraşlar ile kendimizi geliştirmektir..
Paylaşımınız için teşekkürler...

sufi_kull ' Alıntı:
yeni başlamış olduğum modelim ilk görüntüleri ortaya çıkmaya başladı ..

proje üzerinde bir görünüm http://www.loadtr.com/b-178259-uçak.jpg
k-178259-uçak.jpg

dümen http://www.loadtr.com/b-178260-uçak.jpg
k-178260-uçak.jpg

yorumunuz için çok teşekkür ederim devamı gelecek inş sorularınızı ve yorumlarınızı bekliyorum .. smil56

ne kadar ustayım desem de boş bu gün Türkiye çapında bu işi gerçekten prof olarak yapan insanları okulumuza davet ettik ve asıl ustaları görmüş olduk (istanbul modelin sahipleri) bizim için gerçekten Türkiye derecesi alabilecek bir çalışma başlattılar resim ve videolarını yakında koymayı planlıyorum (eve gider gitmez ekliyeceğim ...)hismiley

ee hani resimler videolar...

eve gitmedinmi hala sevincli

bu ilk resim son anda aklıma geldi de çektim (bi kaçtane daha çekmeye çalışacağım ...)

canım resim linkini eklerken bi hata oldu galiba..
yeniden yükleyerek eklersen linki görebiliriz.. pc05

sevgiler.. hismiley

dik dur ve eserini öne çıkar..birazda gülümse, ben elindekini görünceye kadar senin kara gözlerine baktım..utangaçmısın? at onu üzerinden, SEN MUCİDSİN ..güzel bir şeylere kafa yormak ve üretmek kaç kişiye nasip oluyor..ürettiğin her şeyin çok önemli bir değeri var..o,senin pırıltılı zihninin ve güzel gönlünün eseri, onu gururla öne uzat, gözlüde görsün gözsüzde...çok güzel olmuş saygılı sevgiler..

sevincli ben nedeen göremiyorum
flowersadau6.gif
hayal ablamın dediğini de yaparaktan yeniden yükle bari göremedim ben.. rt67

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri