kitap okumayı sevenlere müjde 1000 kitabı aynı anda indir!!

Bazı dosyalar PDF bazıları word. Ama wordü pdfye çevirebilirsiniz.

Ayhhh happyboy, ttli3

Sırf bir kitap için indirdim bu dosyayı. Ve listede yer almasına rağmen yok. Eksikmiş dediğin gibi. O kadar kitap arasında eksik ola ola benim istediğim kitap mı eksik olur? En çok sinir olduğum şey de ne oldu bak onu da söyliyim. Elceğizlerimle oturup foruma bir bir yazdığım Beş Sevgi Dili kitabının e-kitabını gördüğüm için önceden niye karşıma çıkmadı diye sinir oldum. Açıyım dedim. Onda da şifre istedi açılmadı. Nasıl sinir oldum anlatamam. girlhaha

Teşekkürler yine de paylaşımın için.

Sevgiler. actionsmile

valla bende sirf bir kitap icin indirdim bende mallesef hayal kirikligina ugradim , ama pisman degilim indirdigime icinde gayet okunacak guzel kitaplar var.yukarda yazdgim sifreyi yazarsiniz kitap aciliyor sifrede problem yok:)

Hayırdır söylemesek söylemiceksin. khkh56

Nerdeyse siliyordum. girlhaha Teşekkürler. :zpzp:

Hayırdır söylemesek söylemiceksin. khkh56

Nerdeyse siliyordum. girlhaha Teşekkürler. :zpzp:
ayip ediyorsun modetorum ben hic oyle bir hata yaparmiyim:) sifre zaten ilk yazdigim mesajda siteyi actignizda yaziyor ,ama galiba gormemissinizyu89

ben de peyami safalar için indirdim ama hiçbirini bulamadım :(

arkadaşlar çok isim var bosş boşuna yazmıyayım zaten siteye girdiğinizde direk içindeki kitaplar önünüze çıkar orda gerekli açıklamalar yapılmaktadır:)

çok teşekür ederim güzel paylaşımın için

sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89

ben indiremiyorum blog sayfasında ki link çalışmıyo :(

Nasıl ya şaka mı bu gerçek mi? Bunlar para ile satılıyor. Korsan kitaptan farkı ne ki bunun?

arkadaşlar .

bunları yazan adamların emeğine ne olacak :S ..

1. si bilgisayardan okuyunca kitap okudu mu oluyor .. ?

onu hissedeceksin

2. si bunların çıktısını alsan bile kitap fiyatına gelecek ..

ben karsıyım .. bir kesit olsa tamam ama 1000 tane kitap demek bunu yazana , çevirene , yayınevine , bunları dağıtan firmaya , gittiği yerlerde satan kişilere ayıp bence ..

kitap fiyatları teknolojiyle birlikte çok düştü ..

bence bu yanlış ...

arkadaşlar .

bunları yazan adamların emeğine ne olacak :S ..

1. si bilgisayardan okuyunca kitap okudu mu oluyor .. ?

onu hissedeceksin

2. si bunların çıktısını alsan bile kitap fiyatına gelecek ..

ben karsıyım .. bir kesit olsa tamam ama 1000 tane kitap demek bunu yazana , çevirene , yayınevine , bunları dağıtan firmaya , gittiği yerlerde satan kişilere ayıp bence ..

kitap fiyatları teknolojiyle birlikte çok düştü ..

bence bu yanlış ...

hiç bulunamayan kitaplar her ne ise elbette hiç okuyamamaktansa netten okumak daha iyidir elbette ancak kitap şeklinde edinilme okunma imkanı olanlar için büyük haksızlık. üstelik sağlıksız. bilgisayar başına takılıp obeziteye/asosyalliğe davetiye çıkaracağınıza bence ilçe/belediye kütüphanelerini bir araştırın derim. üstelik oranın havası okumaya teşvik eder bambaşkadır..

Ben e-kitap a karşı değilim. Çünkü kitabı satın alma meselesi bütçe ile ilgili ucuz alıcam diye korsan alınacağına bence de en azından internetten okumak daha iyi. E-kitap indirmesek bile zaten bir sürü şey okuyoruz internet üzerinden ve bilgiye ulaşabiliyoruz bir şekilde. Kimin bundan ne kazancı var bilmiyorum. Kütüphane imkanları her yerde yeterli olsa, keşke her istediğimiz kitaba kütüphanelerden ulaşabilsek.

Tamam kitabın sayfasını çevirmek gibi olmaz, sayfaya dokunmak gibi olmaz, kağıdın kokusu olmaz-saman kağıt kitapları severim ben-. İkinci el kitap da severim. Birileri okumuş, faydalanmış, belki not almış, belki altını çizmiş satırların, belki üzerine göz yaşı akıtmış. Yaşamış kitaplar... Ama artık teknoloji hayatımızın her noktasına girdi. Taşıma açısından daha avantajlı e-kitap, yanında taşıyabiliyorsan bir şekilde. Kitap aldığım zaman çevremdeki insanlara da ödünç veririm. O zaman yine kazanmış olmuyor ki kitap sahipleri. Kütüphaneden alınan kitaplarda da öyle. Paylaşılan e-kitapları da öyle görüyorum. Bildiğim kadarıyla D&R da e-kitap satmaya başladılar. Çok daha ekonomik ve maliyeti düşük olmasına rağmen hala pahalı bu kitaplar.

Neden bunları anlatıyorum. Ben yüklemedim bu kitapları birileri bir amaçla yapmış. Hangi amaçla yaptığını da bilemem. Ama o an düşündüğüm kitaba ihtiyacı olan bir insan gördüğüm ve ona bir şekilde yardım edebileceğimdi. Kişi gelse benim kütüphanemden kitap istese ona da kitabımı ödünç veririm. İşine yaradı mı benim maddi anlamda bir kazancım yoktu bu işten.

İdeali keşke bu kitaplar herkesin alabileceği fiyatlarla dijital ortamda satılsa. Mp3 lerde bu imkan yapıldığına göre umarım yakında bu alanda da bir çalışma yapılır. Özellikle de eski ve ulaşmamızın zor olduğu kitaplar için harika olur. Hem e-kitaplar ağaçları da kurtarıyor. Yakında okullarda tablet dağıtılınca herkes e-kitaplara geçicek kaçış yok kanunla bunun daha ciddi bir şekilde korunması gerek.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri