Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MagNetiC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: BENİ DUYAN YOK MU?

serkangs çok teşekürler ilgilendiğin için.acrobat readeri indirip kurdum tekrar deneyecegim... wave

Ynt: BENİ DUYAN YOK MU?

rica ederim smiliyface

teşekkürler:)

süper bi arşiv teşekkürler henüz indirmedim kitapların bi kısmı var bende ama çok iyi bir paylaşım olmuş özellikle yöneticilikle ilgili kitaplar çok ilgimi çekti geleceğin yönetici adaylarından olduğum için olabilir :)
sevgiler

Çok teşekkürler.matrixe hükmedini arıyorum bende hem bulmayı hemde yüklemeyi becerirsem bende paylaşmak isterim.

Listedeki kitapların bir çoğunu okumuş biri olarak söyleyebilirim ki; hazine değerinde paha biçilemez bir paylaşım ...

Emeğinize sağlık smil56

arkadaşlar benım eror verıyor ındıremıyorum yardımcı olmanızı istıyorum sevgıyle kalın...şimdiden teşekkürler.

Harika bir paylaşım çok ama çok teşekkürler...

Emeğinize sağlık bu kitapların hepsini almaya kalksam kaç para eder sizin sayenizde kolayca sahip oluyorum işte size bolluk ve bereket :))

Cevap: Ynt: BENİ DUYAN YOK MU?

serkangs çok teşekürler ilgilendiğin için.acrobat readeri indirip kurdum tekrar deneyecegim... wave
kişisel gelişim kitaplarını nerden indirebilirim. bana yardımcı olurmusunuz lütfen. şimdiden çok teşekkür ederim.

paylaşımın için çok teşekkür ederim.

harika bir paylaşım.acayip mutlu oldum.içinde uzun zamandan beri almak isteyipte alamadığım kitaplar da var.gerçekten çok teşekkürler...

İNDİRMEYE BASTIM DA BİLİNMEYEN DOSYA TÜRÜ DİYO BİR BAKARSANIZ SEVİNİRİM

teşekkür ederim...

Güzel bir paylaşım teşekkürler...

Tam olarak nereye tıklayıp indereceğim ltfn sırasıyla biri anlatsın.Free tıkladım.KEdili karakter dio üyeler ne kedisi anlamadım birşey

Cevap: Ynt: BENİ DUYAN YOK MU?

kişisel gelişim kitaplarını nerden indirebilirim. bana yardımcı olurmusunuz lütfen. şimdiden çok teşekkür ederim.

e ilk sayfada link varya ona tıkla.Ondan sonrasını yapamadım bende:D

Merhaba arkadaşlar,

İlk sayfadaki linke tıklıyorsunuz. Yani buna:

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Daha sonra free user seçeneğini seçiyorsunuz. Açılan sayfada 30-35 sn kadar bekliyorsunuz. Daha sonra download diye yuvarlak bir buton çıkıyor. Ona tıklıyorsunuz. Sonra yükleme işlemi başlıyor. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Sevgilerimle. sapkal89

Gerçekten çok güzel ve değerli kitaplar. Çok çok teşekkürler...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri