Kinesis Türleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asisler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

asisler

Guest
Aerokinesis ;
Atmokinesis ile baglantılıdır.Havayı ve hava olaylarını kontrol etme yetenegidir.

Atmokinesis ;
Atmosferi ve atmosfer olaylarını kontrol etme yetenegidir.

Biokinesis ;
Biokinesisler canlıların DNA kodlarını yazıp onları tedavi edebilirler.Vücutsal olayları kontrol yetenegidir.

Chronokinesis ;
Zamanı yavaşlatma, ileri-geri alma,bazen kısa süreli durdurma yetenegidir.

Cryokinesis ;
Termal atomları kontrol yetenegidir.Buzu kontrol etme yetenegide cyrokinesis'in içindedir.

Electrokinesis ;
Elektronları ve elektrigi kontrol etme yetenegidir.

Hydrokinesis ;
Suyu kontrol etme yetenegidir.

Magnetokinesis ;
Manyetik alan ve manyetizim kontrolüdür.Mıknatısları kontrol etmede magnetokinesistir. (bkz.X-Men Magneto)

Photokinesis ;
Işıgı oluşturan photonları ve ışıgı kontrol yetenegidir.

Psychokinesis (Telekinesis) ;
Cisimleri hareket ettirme yetenegidir.

Pyrokinesis ;
Ateş ve benzeri sıcak plazmaları kontrol yetenegidir.

Terrakinesis ;
Topragı ve toprak olaylarını kontrol yetenegidir.

Ynt: Kinesis Türleri

asisler ' Alıntı:
Aerokinesis ;
Atmokinesis ile baglantılıdır.Havayı ve hava olaylarını kontrol etme yetenegidir.

Atmokinesis ;
Atmosferi ve atmosfer olaylarını kontrol etme yetenegidir.

Biokinesis ;
Biokinesisler canlıların DNA kodlarını yazıp onları tedavi edebilirler.Vücutsal olayları kontrol yetenegidir.

Chronokinesis ;
Zamanı yavaşlatma, ileri-geri alma,bazen kısa süreli durdurma yetenegidir.

Cryokinesis ;
Termal atomları kontrol yetenegidir.Buzu kontrol etme yetenegide cyrokinesis'in içindedir.

Electrokinesis ;
Elektronları ve elektrigi kontrol etme yetenegidir.

Hydrokinesis ;
Suyu kontrol etme yetenegidir.

Magnetokinesis ;
Manyetik alan ve manyetizim kontrolüdür.Mıknatısları kontrol etmede magnetokinesistir. (bkz.X-Men Magneto)

Photokinesis ;
Işıgı oluşturan photonları ve ışıgı kontrol yetenegidir.

Psychokinesis (Telekinesis) ;
Cisimleri hareket ettirme yetenegidir.

Pyrokinesis ;
Ateş ve benzeri sıcak plazmaları kontrol yetenegidir.

Terrakinesis ;
Topragı ve toprak olaylarını kontrol yetenegidir.
abi yaf acaba dünyanın bazı yerlerinde bunlarayapabilme gücüne sahip insanlar varmıdır dusun sana garip gelebilir ama ben hep öyle insanların var oldğunu düşünmüşümdür.hatta çocukken kendimi öyle zannederdim 44 yazını okuyunca geldi aklıma öylesine hismiley

bu gün ilk kez telekinezi denedim ve sonuç % 100 başarı Emel derty

merhaba nasıl deneniyor bu telekinezi

İlk olarak gevşeme çalışmaları yapmalısın bi süre ve sonrasında konsantrasyon. Daha sonra enerjini istediğin bölgelerde toplayabilmeye yönelik çalışmalar geliyor. ve hepsinden önemlisi çakraları açmak tabiii... Zamanım olunca detaylı bilgi veririm...

sevgili lerzan hanım hayırdır inşallah her daim hakkımız helal olsun yolculuk ne tarafa

hayıııııırrrrr bu ne güzel şans dır yaaaaaaa
ben neden hep kışın gitmek zorunda kalıyorum orayaa :)

yaa ben de öğrenmek istiyoom yaaaaa

başka işiniz yokmu. böyle şeyler yok. var diiye cevap verirsen yalan diye tekrar cevap laırsın. hih33

kamil5 ' Alıntı:
başka işiniz yokmu. böyle şeyler yok. var diiye cevap verirsen yalan diye tekrar cevap laırsın. hih33

eğer kinesis ve türlerinden bahsediyorsan bi an için senin dediğini varsayalım; aksini ıspatlayabilirmisin?

yada dur soru o olmasın. senin hayatını ne kadar etkiliyor?

0 . hiç etkilemiyor.

hepsinden az çok var da suya etki çok az ... ama işin güzel yanı yakınım da su var sa etkileniyorum hissediyorum ..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri