Kilo verme yeni telkini

Bende dinlemek istiyorum Lütfen e mail olarak gonderirseniz sevinirim teşekkür ederim

kilo verme telkinini bende çok istiyorum.55 yaşındayım 30 yıldır 100 kilo olupta verememekten çok yoruldum.artık hasta olmayada başladım.lütfen yardım edin.

Kilo verme telkinini dört gözle bekliyorum.Teşekkür ederim:)

Evet gerçekten de su sesi olduğunda hem gece rahat dinleniyor, hem de gündüz müzik dinlerken aynı anda telkin de çalmaya devam edebiliyor... Ben de o nedenle çok kısa süre dinleyebildim..
1 gün dinledim henüz ama çok midem bulandı benim..

Ben de su sesi telkini olmayınca gece dinleyemiyorum o yüzden bu telkini gündüz ara ara dinliyorum ama bende su sesi ile olan telkinler daha etkili olmuştu.. Buna pek alışık değilim, o yüzden ancak kısa sürelerle gündüz dinlediğimden belki de şuana kadar 10 gün falan olmasına rağmen çok da etkili olmadı... Su sesi ile hazırlanmış versiyonu varsa onu alabilirsek daha iyi olur aslında...

Aynen gece dinlemesi imkansız bunu, mümin bey gece dinleyin demiş ama su sesi olsaydı keşke

Merhaba , 40 yaşındayım telkinlerde kilo vermek istiyorum

merhaba, bende yeni kilo verme telkinini denemek istiyorum.

Arkadaşlarım Merhabalar işlerimin yoğunluğu sebebiyle Ancak mesaj gönderebildim.

Telkini dinledim. Harika bir telkin müziği seçimi olmuş. Inşallah etkiside öyle olur. Teşekkürler :))

Merhabalar birkaç gündür çok sık olmasa da dinliyorum ve iştahım'da azalma hissediyorum :) Her öğün yiyorum ama az yiyorum ve doyduğumu hissediyorum. İnşallah böyle devam eder, kalıcı olur ve sağlıklı bir şekilde hepimizi mutlu edecek bedenimize kavuşuruz.. :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri