Kilo verme yeni telkini

Arkadaşlarım mesaj kutularınızı kontrol edermisiniz?
Linkler, tarafımdan gönderilmiştir.

İletilmiştir.

merhabalar bende kilo verme telkininden istiyorum:)

İletilmiştir.

Telkini çok dinleyememe rağmen olumlu etkileri oldu kahvaltı yapmayıp akşam çok yiyordum şimdi tam tersi kahvaltımı güzelce yapıyorum akşamda hafif yiyorum birde çok hızlı yemek yerdim artık daha yavaş yiyorum doyduğumu hissedince yemeği bırakıyorum tatlı canım istemiyor çikolata bile yemek istemiyorum yani telkin süper içeriğini çok merek ediyorum

Eğer uygun görürseniz ben de kilo verme telkini deneyip size geri bildirim vermeye hazırım, teşekkürler

İletilmiştir

ama bu telkin su sesi değil ki gece dinleyemeyiz :( Neden su sesi yapılmadı acaba en çok tercih edilen telkin türü oydu, new age dinlemesi zor oluyor

ama bu telkin su sesi değil ki gece dinleyemeyiz :( Neden su sesi yapılmadı acaba en çok tercih edilen telkin türü oydu, new age dinlemesi zor oluyor

bende bunu begendim25889 dinledikçe dinlıyorum cok rahatlatıcımusic45

bende bunu begendim25889 dinledikçe dinlıyorum cok rahatlatıcımusic45

Arkadaşlar gece uyurken nası dinliyosunuz müzik sonuçta rahatsız etmiyor mu? Uykuda dinlemek için en ideali su sesi telkinleriydi

Bende bu deneyimi tecrübe etmek istiyorum

bu uygulamanızı bende denemek isterim. deneyimim başarılı olursam seve seve paylaşmak mutluluk verir,,
sgy

Denemek isterim mümkünse. Teşekkür ederim şimdiden.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri