Kilo verme yeni telkini

Kilo vermeyi ve yeni telkini acil istiyorum,teşekkürler!

İndirdim 2 gündür dinliyorum fakat degişen bişey yok şimdilik dinlemeye devam😊😊😊

iyi gunler bende bu telkini bir an önce denemek istiyorum ama mesaj gelmedi. yaptığınız diğer çalışmaları düzenli olmasada dinlemeye çalıştım buna rağmen çok faydasını gördüm.emeğinize sağlık çok tesekkürler.

Mesajlar iletilmiştir

Cok tesekkurler harika bir muzikle hazirlanmis.Ellerinize emeginize saglik.Insallah uzun zamandir muzdarip
oldugum bu durumdan sizin vesilenizle kurtulabilirim.

Benim de 6. gunden itibaren muthis bir bas agrim oldu. Hatta bu yuzden 7. ve 8. gun ara verdim. Bu gun 9. gunum tekrar basladim. Bas agrisi icin cozumu su olarak goruyorum.

Bir de uyku problemi yasiyorum. Geceleri 12de uyurdum simdi 4ü buluyor :( ama sabah da yine cok erken uyaniyorum. Geceleri dinledigim icin olabilir belki.

Sevgiler.

Ben de hafta sonu ara vermiştim, bugün yine başladım, şimdi o kadar başım ağrımıyor.. Biraz daha iyiyim sevincli

Link paylaşımı sağlanmıştır.

Atakan Bey ben de bu telkin dinlemek istiyorum. Emeğinize sağlık

Link paylaşımı sağlanmıştır.

Buna Nasıl dahil olabilirim?

beden aklı telkinini almıştım ama bu o değilse bunu da istiyorum...henüz dinlemedim bir mp3 alıp uykuda dinliycem gündüz iki bebeğim old.için dinlyemyrum ama gece dinliycem inş.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri