Kilo verme yeni telkini

yeni telkini merak ediyorum ve beklıyorum teşekkurler

Merhabalar
Telkini sabırsızlıka bekliyorum

Bakalım neler yaşayacağım

Merhabalar

Uzun zamandır takip ediyordum sitenizi bir çok telkininizi dinledim ve faydasını gördüm
Zayıflama ile ilgili telkini de bekliyorum ,
Her gün neler olduğunu yazacağım
Sevgiyle kabul ediyorum :)

teşekkürler

Atakan Bey, yeni kilo verme telkinini izninizle denemek istiyorum. Emeğinize sağlık. Selam ve başarı dileklerimle.

Mesajlar gönderilmiştir.

Merhabalar CD yi merakla bekliyorum 😱😱😱

İyi aksamlar,kilo verme telkinini dinlemek istiyorum.Teşekkürler...

Merhabs Ebru ben sitenize yeni üye oldum aynı zamanda büyük bir ilgi ile sitenizi takip eediyorum. İnşallah ilerleyen zamanda kesinlikle mayısta çekirdek inanç çalışmasına katılıcam ilaç gibi faydalı olucağını düşünüyorum Ücretsiz kilo verme telkin cd nizi de ulaştırırsanız çok memnun olurum. Büyük bir merakla bekliyorum.

Merhaba
Ben de telkine bir şans vermek istiyorum.
Tecrübelerimi aktarmaya gönüllüyüm. Umarım benim ve tüm ihtiyaç sahiplerinin netice almasına yardımcı olur

Bende kilo verme ile ilgili telkini dinlemek istiyorum.tesekkurler simdiden

Ben de kilo vermek istiyorum...

Ben de dinlemek istiyorum. Önceki telkinden sonuç aldim. Bunuda denemek isterim. bisiklet

Mesajlar iletilmiştir.

Bende istiyorum zayıflama telkinini yeni kayıt oldum ancak bulamadım(yada beceremedim)😃yardımcı olurmusunuz ltf. Şimdiden tek.ler.

Bende istiyorum zayıflama telkinini yeni kayıt oldum ancak bulamadım(yada beceremedim)😃yardımcı olurmusunuz ltf. Şimdiden tek.ler.

Size link göndermiştim. Mesaj kutunuzu kontrol edermisiniz?

Merhabalar,
Genelde doğa sesi olan telkinleri dinlemeye alışık olduğum için New Age telkinleri dinlemekte zorlanıyorum.. Bu açıdan biraz ön yargıyla hafta sonu kısa kısa aralıklarla telkini dinledim.. Çok kısa süreler dinlemiş olmama rağmen enerji düzeyimde bir artış oldu, yemek yemek şeklimde henüz bir değişiklik yok..
Bu sabah itibariyle dinlemeye başladım, başımda hafif bir ağırlık hissi var, bakalım biraz daha dinledikçe yine gelişmeleri paylaşırım..

gün2 :iştah aynı fakat diyet kararlılığım çok iyi diyetime sadık kalabiliyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri