Kilo Verme (ada) telkini

ada ile güven arasındaki fark ne?

Merhabalar;actionsmile
Listeme kilo verme telkini eklemeye karar verdim.Fakat bir konuda tıkandım.
Kilo verme telkinlerinin her ikisinin de ( Ada,Güven) ilgili sorular-cevaplar bölümünü okudum ama soracağım soruya rastlayamadım.Yine de gözden kaçırmışsam affola.4897
Kilo verme telkinlerinden hangisini seçeceğimize nasıl karar vereceğiz?İçeriklerini okudum,her ikisinde de cidden lüzumlu ifadeler mevcut.Yoksa her ikisini de mi dinlemeli?
Beni yanıtlarsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler .
Saygılarımla,Fennblissy

Vakit ayırdığınız için çok teşekürler sevgili Yeni Bir Hayatgirlhaha

Sevgilerimle,Fennactionsmile

ben kilover adayı tercih edeceğim. bunun içeriği bana daha çok uygun. diğerinde pek kilo ve yiyeceklerden bahsetmiyor. ben yiyeceklere karşı koyamadığım için adayı da dinleyecem.

teşekkür ederim sanemce. bu linki ne zamandır arıyorum.benim için değil tabi annem için:)

yaa bunlar çok kısa 31 kb falan uzunlarını nereden bulabilirim acaba??

merhabalar

ben kilo verme (ada) telkinini indirdim fakat indirdiğim zaman kilo verme güven olarak iniyor merak ettiğim bu iki telkin aynı mı farklı mı beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar kilo verme telkinlerinin içeriklerine nereden ulaşabilirim

kilo vermeyii hamileyken dinlemek önerilmese de dinlememiz çok büyük sorunlara yol açar mı tecrübe eden var mı aranızda arkadaşlar?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri