Kilo Verme Ada Sanat Müziği

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Kilo Verme Ada Sanat Müziği Yüklemek İçin Aşağıdaki Linki Kullanabilrsiniz.

bu link güncelleme aşamasındadır... kısa süre içerisinde aktif hale gelecektir super...

şimdilik aşağıdaki alternatik linki kullanınız..
teşekkürler..

http://www.dosya.tc/k.v.ada2007sanatm..mp3.html

bu telkinin su sesli versiyonunu ekliycek misiniz Atakan bey? Ben akşam ilk defa gece uyurken dinledim ve hiç rahatsız etmiyo su sesi.

bu linklerin hiçbiri çalışmıyor nasıl iş anlamadm???????

Kilo verme güven telkinini öneriyoruz.Bu kilo verme ada telkini yerine başka bir telkin eklenecek bu nedenle telkin linki yenilenmedi...

ben adnın telkin içeriğini daha çok beğendim sanki kilo verme değil de vucudu daha forma sokmaya yönelik bir telkin gibi...Bence bu telkine yönelik bir güncelleme çok güzel olurdu

slm cdılerı dınleyemıyorum yardımcı olusanız sevınırım

bence en iyisi sanat müziği,normal şarkı sesi duyuyorsunuz,diğerleri hep fon müziği halinde.ayrıca insanlar seviyor,siz dinlerken,gelen şarkıya eşlik ediyor,şimdi çalıyor,kırmızı gül diyor,harika doğrusu.smileydance

müziğe ulaşamıyorum. acaba bir arkadaş bana mail olarak gönderebilirmi teşekkürler956k

Merhaba Su sesi veya müzik sesi aynı telkinlerimi içeriyor?Yani müzik sesi öneriyor musunuz?

su sesinin dinleme rahatlıgı var sesi kısıp dinleyebiliyorsun
müziğin melodileri var alçalıyor yükseliyor ses ayarından şüphe duyabiliyorsun

pek birşey farketmiyor tercihinizi dinleyebilirsiniz fakat müziği sevdiyseniz onu dinlemenizi öneririm çünkü sevmişsiniz bilinçaltınıza daha rahat girebilir telkinler

Çok tesekkurler:)) su sesi biraz rahatsız etti çok hızlı su sesleri..hani daha sakin ağır olsa dalgalar belki sevicemde..neyse..gece dinleyenler altına kacirmasin su sesi dinledigi icin sevincli y789

linkler sorunlu neden açılmıyor @

bu nasıl iş hiç birtane telkin yok şahsen kendimi kandırılmış hısediyorum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri