Kilo Alma Telkini :D

ay_ışığı

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Telkin mp3 lerinin gerçekten hepsi birbirinden yararlı knoular üzerine...İnsanlar arasında özellikle kilo ile ilgili problemler çok duyuluyor,ama sadece kilo vermekle ilgili değil.. =D

Gerçekten kilo vermek isteyenler kadar almak isteyenler de var,belki de ben göremedim bilmiyorum ama böyle bir telkin varsa veya hazırlanacak olursa çooo..ook mutlu olurum :)

Şimdiden teşekkürler..

Ynt: Kilo Alma Telkini :D

ah keşke yapsalar.bir yandan yemek yerim bir yandan dinlerim :D

kamil5 ' Alıntı:
ah keşke yapsalar.bir yandan yemek yerim bir yandan dinlerim :D
bunu mu demek istedin ;

midemin orda bi delik olsa
midem dolsa dolsa boşalsa
ama ben hep yesem
yatsam yesem
kalksam yesem
atakan emmimin
müzikleride dinlesem
ha aa34 blissy

okadar da çok yemesem iyi olacak :)

Cevap: Ynt: Kilo Alma Telkini :D

dinleyen var mı, işe yarıyor mu? kilo alamıyorum ne yapsam :(

bu konuyu daha önce nette araştırmıştım. Haftada sabit bir kilo almak için çok yemek yemenize gerek yok. Eğer kalorisi yüksek besinler alırsanız kilo alımınız daha kolay olucaktır. Düzenli olarak günde 1500-2000 kalori alındığı zaman 1 hafta içinde 1 kilo garanti alıyorsunuz.. Kalorisi yüksek besinleride araştırmıştım.. Kuruyemişler diğerlerine göre kalori değerli oldukça yüksek. Örneğin 100g'lık yer fıstığında ortalama 600 kalori var.. Ben yemekhane sitesinde çalışıyorum kilo almak için özel çaba sarfetmiyorum. İşe girmeden önce kilom 62'idi yaklaşık 36 gün oldu ve ben kiloma 2 hafta öncesinden dikkat ettimde o zamanlar 62 idim şimdi 64 oldum..

hımmm sanırım işe yarıyor bu telkin, kilo almaya başladım. isme özel cd yaptırmıştım fakat diğer çekirdek inanç cd leriyle aynı döneme denk geldiği için, 21 gün dinleme şeklinde değil de diğer 12 telkinin yanına ekleyip 13 telkini (günde ancak 2 tur) dinliyorum. 1,5 ay oldu ve iştahım açıldı, son 1 haftada 1,5 kilo aldım. inşallah devam eder. diğer konularda da eşim değişimin farkında, ben biraz değiştiğimi hissediyorum ama yeterli değil henüz. çünkü telkin sayısı fazla ve bir telkine günde 2 kez sıra geliyor. olsun, yavaş olsun da olsun napalım :)
sevgiler

benden size bir sır ve açıklama uzun süre telkin biri olarak şunu söyleyebilirim... yavaş değişim en kalıcı ve etkili değişimdir... saygılarımla

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri