Kendine Güven Klasik Müzik

merhaba ben yeni üye oldum sucluluk ve ego telkinleri ,erteleme ve kendine güven i indirdim .bugün bi kaç kes suclukluk telkini dinledim ama neye göre nasıl dinleyecegim bilemedim.hiçaralıksız 80 saatmi ? öncebirini 80 saat sonra diğerlerinimi .hepsini bir 80 saat içindemi dinlicem kafam karıstı cook .yardım ederseniz sevinirim .sınava hazırlanacagım .kısa sürede kendime gelmem lazım !!

ya ben sadece bunla başlasam etkili olurmu özellikle kızlarla konusurken cok utanıyorum ya hiç yapmadıgım hareketler sesim tuhaf oluyo zor konusuyom resmen :(

yaklaşık bir haftadır dinliyorum ve işe yarıyo bence

bu gerçekten çok hoş bir müzik :$ insanı motive ediyor cesaret veriyor. Bu tarz müzikleri günde ne kadar dinlemem gerekiyor? yani telkinleri fazla dinlersem başıma dert alır mıyım?

bu gerçekten çok hoş bir müzik :$ insanı motive ediyor cesaret veriyor. Bu tarz müzikleri günde ne kadar dinlemem gerekiyor? yani telkinleri fazla dinlersem başıma dert alır mıyım?
''telkinleri günde toplam 8 saat dinleyin'' deniliyor...

ben de cavabını alabilir miyim?neden sadece müzik var?özelden yanıtlarsanız sevinirim ;)

bu telkinde şarkının sözleri de var ? Diğer telkin mp3 lerinde böyle birşey yoktu, bunda niye böyle.

Arkadaşlar ben kendine güven doğa dinliyorum ama şimdi sizin yorumlarınıza baktım galiba kendine güven klasik daha etki ediyor öyle mi?..

Arkadaşlar ben kendine güven doğa dinliyorum ama şimdi sizin yorumlarınıza baktım galiba kendine güven klasik daha etki ediyor öyle mi?..

Atakan bey bana yardımcı olur musunuz?.. ben bir aydan beri kendine güvn-doğa dinliyorum henüz bir etki almadım.. Acaba kalsik versiyonu mu dinlemeliyim?.. Ve şimdi ben doğa'dan klasik versiyona geçersem birşeyler değişir mi telkin versiyonu'nu değiştirdiğim için?..
Kendine güven kalsik dinlerken etkilendim de doğa dinlerken öyle dinlememiştim ne dersiniz ama nedense içimde bir korku oldu kendine güven klsik dinlerken neden acaba?.. Dinleemsem mi?.. Çok kararsız kaldım...

linklerde sorun var sanırım, bütün versiyonları indirmeyi denedim ama indiremiyorum :( yardımcı olur musunuz ? teşekkürler...

merhaba. linkin üzerinde sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet diyorum ama müzik çıkmıyo ve dinleyemiyorum yardımcı olurmusunuz daha bugün üye oldum.

rapidshare linki silinmiş ..

dün başladım ben dinlemeye bugün okulda pek beceremediğim şiir dinletisinde şiirini en iyi okuyan bendim .hoca aferin lan vasfi dedi.arkadaşlarım güzel okudun dediler . pek inanmıyordum üzerimde etkisi olacağına ,denemekten bişey kaçmaz diyerek başladım 2 hafta süre vermiştim ki ilk gününde etkisini gördüm . tavsiye ediyorum. herkezde ilk günde etkisini gösterir inşallah. göstermese de sabırla davranmak en iyisidir. inanarak başlamanız dezavantaj olacaktır.

Linklerin pek çoğu kırık yardımcı olabilmeniz mümkün müdür?

linkler kırık sanırım dosya bulunamadı diyor:(

telkinleri indiremiyorum acaba benim bilgisayarda mı sorun var?

Sadece bilgisayar başında değil, yolda da dinlemek istiyorum bu telkinleri. Fakat indirebileceğim linkler kırık, ilgilenir misiniz lütfen?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri