Kendine Güven Klasik Müzik

tamamdır yaptımmm.yalnız sorularım var,dinlemek ve geliştrmek istedimmm çok sey war,neleri ne kadar yapmam gerektiğine nasıl karar wericem yardım ederseniz çok mutlu olurummm,çok tesekkürler

lütfen lütfen... güven telkinini indirdim 1dk 13 saniye sürüyor bu süre doğrumu yoksa indirmemdemi sorun var anlayamadım süre konusunda daha önceki yazılarda bir sonuç bulunmuyor yada ben bulamadım.telkinleri eksin dinlemek sorun olur diye sürelerini öğrenmem rahatlatıcı olacak şimdiden teşekkürler.

kendine güven telkini klasik versiyonu 07:42 sn bende

merhaba ben yeni uyeyim ayni zamanda yabanciym inshallah kelimeleri dogru yazarim.bende sosyal fobiliyim onun icin cok sorunlarm var kendine guvensizlik .insanlarla konushamiyorum ,ve ablam cok hareketli biri oldugu icin her zaman o onde geliyor ve bana da kiskanmak kaliyor.bu siteyi inthr dushunduyum bir zamanda buldm gercekdn cok inandm belki onun icin etkileniyorum ve biraz rahatladm ilk hafta suckuluk ve egoyla bashladm shimdi kendine guven dinliyorum sizce dogrumu boyle eyer tavsiyede bulunmak istyn olursa cok sevinirm gercekden ihtyacim var bide insanlrla konusharken sesim cok kisik cikiyor kimse duymuyor.bunun icin ne dinlemeliyim

bende çok utangacıtm ama şimdi birazda olsa fark etti göz teması kuramıyordum artık kurabiliyorum daha rahatım ,ben de ilk hafta tabi ki suçluluk ve egoyla başladım sonra kendine güven,sosyallik arttırıcı ve başkalarının düşüncelerini önemsememeyi listeye kattım bence bunları mutlaka listene ekle

Arkadaşlar benim pcdemi bir sorun var.Ben neyi indirirsem suçluluk telkini,ego güçlendirici hepsinde de aynı müzik çalıyor,kuş sesi su sesi anlamadım yardımm help me

Telkinlerin içerikleridir önemli olan.Müzikleri ayni olabilir.

evet bende dün hepsini indirdim ve hepsi aynı müzik peki bunun yararı hepsi için geçerlimi müzikler aynı oldugu için telkinlerin adları değişik ama?

özellikle klasik müziğe bayıldım dinlerken ruhumu huzur kaplıyor ve apayrı duygular yükleniyor içimi ve güvenim her dinledigimde dahada saglamlaştıgını hissediyorum bunu paylaşan arkadaşlara çok tşkr ediyorum harika bir site olaganüstü emekler dolu ;)

ben mp3 leri alamıyorum alan bir arkadaş bana gönderebilir mi

ben mp3 leri alamıyorum alan bir arkadaş bana gönderebilir mi

Merhabalar,t678

Yanımıza hoşgeldiniz öncelikle..vien1

Server değişikliği nedeniyle linklerde bazen sorun olabiliyor..

Aşağıdaki linkten yükleyebilirsiniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/227118-butun-telkin-muzikleri-tek-sayfada-burada.html

Üstteki mesajınızı özel adres belirttiğiniz için yeniden düzenledim..
Bilginize..actionsmile

ben hiç bir anlamdım nerden mp3'ler bulamıyorum yardımcı olmanızı rica ederim.

ben hiç bir anlamdım nerden mp3'ler bulamıyorum yardımcı olmanızı rica ederim.

Merhabalar,

Her telkin mp3'ü,ilgili konunun ilk mesajında yer alıyor..

Örneğin kendine güven klasik versiyonunu, bu konunun ilk mesajındaki linklerden yükleyebilirsiniz..actionsmile

niye konuşma yok sadece müzik bilgilendirirseniz sevinirim saygılar

kendine güven mp3 lerde konuşmada olsa daha iyi olur sadece müzik yerine sevinirim benim gibi düşünen bir cok arkadaşım var saygılar

niye konuşma yok sadece müzik bilgilendirirseniz sevinirim saygılar

kendine güven mp3 lerde konuşmada olsa daha iyi olur sadece müzik yerine sevinirim benim gibi düşünen bir cok arkadaşım var saygılar

merhabalar mellek2;t678

Öncelikle yanımıza goşgeldiniz..vien1

Telkinler subiminal yöntemle müzikler ardında gizlidir...Bilincimizin direnç oluşturmaması açısından..Aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri-duyulmuyor-sadece-muzik-mi-var/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/

Sevgiler..actionsmile

BENCE KONUŞMADA OLURSA DAHA İYİ SONUÇLAR ALINIR. BENİM SESLİ VE MÜZİKLİ MOTİVASYON CDLERİM VAR DAHA İYİ SONUÇLAR ALDIM KENDİMDEKİ DEĞİŞİKLİĞİ KISA SÜREDE GÖRDÜLER YAKIN CEVREM SİZDE YÜKLEDİNİZ KENDİNE GÜVEN MP3 LERİNDE SESLİ OLURSA DİNLEYENLERDE DAHA İYİ SONUÇ ALIR SAYGILAR

AMA BAZI ARKADAŞLAR DUYORMUŞ SESLERİDE BAKALIM BEN DUYACAMMI HİÇ SANMIYORUM

birebir asla ses duymuyorsunuz müziğin alçaldığı kısımlarda azda olsa telkinleri duyuyorsun ama sesli teli telkin çok farklı bir olay etkileri kısa süreli ama bilinçaltına yapılan telkinler daha uzun sürüyor ve daha iyi sonuçlar veriyor çünkü herşey bilinçaltına bağlı bilinçaltınız rahat etmediği sürece sesli telkinlerin pek bir etkisi olacağını sanmıyorum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri