Kendine Güven Doğa Versiyonu

merhabalar, bende yeniyim bakalım neler yaşayacağım. Paylaşım için teşekkürlers456

ego güven ikisini birlikte dinlesek olur mu :)

meraba araniza yeni katildim kendine guven doga linkini dinliyorum ama sadece su sesi var telkin olarak birinin konusmasi gerekmiyormu ben anlamadim bu isi biri anlatabilir mi ltf..

meraba araniza yeni katildim kendine guven doga linkini dinliyorum ama sadece su sesi var telkin olarak birinin konusmasi gerekmiyormu ben anlamadim bu isi biri anlatabilir mi ltf..
k8908http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri-duyulmuyor-sadece-muzik-mi-var/
Linkinden konu hakkındaki tüm açıklamaları inceleyebilirsin sibelle.Yinede kısaca açıklama yapmak gerekirse telkinler kulağının duyabileceği şekilde değil.Güzelliğide burada kitabını rahatça okuyabilir,farklı bir müzik açıp dinleyebilirsin.
Aramıza hoşgeldin ,güzel haberlerini almak dileğiyle sevgiyle kal actionsmile

media player dan direk olarak çalıyor. peki bilgisayara kaydetme gibi bir şansımız yok mu?

scripleri indiremiyorum,uzerıne tıklıyorum ancak ılk dakıkada ındırme sıfırlanıyor.yardım edermısınız.tesekkurler

Cevap: Ynt: Kendine Güven Doğa Versiyonu

merhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, telkinleri indiremiyorum, yardımcı olurmusunuz lütfen

bende aynı durumdayım / habire xxx sitelerindeki gibi dönüp duruyor.

Cevap: Ynt: Kendine Güven Doğa Versiyonu

atakan bey linke tıkladığımda ispanyolca bir sayfa açılıyor..bir kaç kez yeniden açmaya denediğim halde başaramadım.nedeninide çözemedim..yardımcı olurmusunuz lütfen..

linklerden birinde dosya bulunamadı yazıyor,diğerindede indiriliyor gibi görünüyor ama sorun var..haftalardır suçluluk telkinini dinlikyorum.arada yeterli saatte ego güçlendiriciyi de dinlemiştim..100 saati geçti yani..
şimdi kendine güveni dinlemek istiyorum ama bir türlü indiremiyorum..bir süredir kimse uğramamış buraya..umarım biri görür..

merhaba hıcbırsey ındıremıyorum gecede denedım olmadı yardımcı olursanız sevınırım

Merhabalar.. Linkler kırık. Yenileyebilir misiniz acaba? Teşekkürler...

indirmek istedigim butun linklerde error veriyor, yardimci olurmusunuz lutfen..tesekkur ederim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri