Kendine Güven Doğa Versiyonu

arkqadaşlar linklerin hepsi ölü, diğer konulardaki linkler de öyle!..

merhaba bende aranıza yeni katıldım.doğa versiyonlarını bende indiremiyoru.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ego ve kendine güven telkinlerini 7 yaşındaki oğluma dinlettim ve bir haftada etkisini gördüm.hazırlayanlara çok teşekkür ederim.

Neden indiremiyorum hic birini tlf na indirilmiyormu

Atakan bey gucellemis ucretsiz telkinleri ben telefonuma indirdim bakabilirsiniz

sağ tıklayıp farklı kaydet yapıyorum indiremiyoruz başarısız yasak yazıyor yardımcı olurmusunuz

Merhaba atakan bey ben kendine güven telkini indiremiyorum yardim

Telefona nasil indire bilirim

merhaba bende aranıza yeni katıldım. sırayla telkinleri dinliyorum. inşallah yararını göreceğim. sevgilerimle

2588925889ve sizleri alkışlıyorum2588925889

kendine güven telkinini indiremiyorum yardımcı olur musunuz

Gayet basarili bir calisma olmus yine. Kumbaracı yokuşu'ndan selamlar...

Atakan Baykal

Çok güzel içerikler var fakat bazı linkler kırık görünüyor.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri