kendime bakışım değişsin istiyorum

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

batticon

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, tamamen başka bişey ararken bu siteyi gördüm, bu bi işaret mi !!!

31 yaşındayım,veteriner hekimim, anneyim, istanbuldayım :)

Ailemin daha iyi olmam için yaptığı eleştirilerin derin çatlakları içine düşürülmüş bi güvenim var,
onu arıyorum ,buralarda bulabilirmiyim acaba ?

Yanımıza hoşgeldiniz. ttli3

Aradığınız şey aslında içinizde saklı... Gerek telkinlerden yararlanarak gerekse forumdaki bir çok başlıktan faydalanarak ailenizden özgürleşebilir ve kaybettiğinize inandığınız güveninizi sakladığınız yerden çıkarabilirsiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

Merhaba Batticon,y789
hosgeldin aramiza. Telkinler ve olumlamalarla kaybettigini dusundugun o guven duygusunu bulabilirsin.

Bende de benzer sorunlar var ama sabirla telkinleri birakmadikca degisimi farkediyorsun ve her gun guven duygusu icinde buyuyor s456

teşekkür ederim arkadaşlar ,
umutluyum , herşey çok daha iyi olacak , hep beraber :) bu telkinleri nerede bulabilirim, forumu incelemek için çok vaktım olmuyor, kısa bi yolu var mı acaba :) ben bi bakınayım belki bulurum
sevgiler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri