kendi kendine öğrenilirmi..

Parlayan

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Ney çalmaya küçük yaşlardan beri merakım var.Eşimden doğum günü hediyesi bir ney sözü aldım.Kurs vs gitme şansım yok küçük bebeğim var.Kendi başıma öğrenebilirmiyim arkadaşlar.Birde ilk başlayanlar için kız ney doğrumudur? Birde kadınların çalması zormu?dusun2

ben arkadaşımdan ses çıkarması zor diye duymuştum nefesi iyi ayarlamak gerekiyor sanırım. kızlar zorlanıyorlarmış o yüzden.

galiba öle çünkü kadın neyzen bir tane gördüm tv lere çıkıyo.Şöle neyi konuşturma şansımız yok o zaman... sad456

Sağlık ve istatikrarlı bir çalışmayla yapabilirsin.nette bir çok site var sana yardımcı olabilecek. bence neyzenim.com adresini ziyaret edip oradaki dersleri bir gözden geçir...

yok ben umudunu kırmak için söylemedim=) sadece sesi çıkarması zor diye duydum arkadaşımdan. ama o kursa devam etti sonucu ne oldu bilmiyorum ama istedikten sonra evde de yapılır heralde. internet çok büyük nimet =))

Ney çalmaya küçük yaşlardan beri merakım var.Eşimden doğum günü hediyesi bir ney sözü aldım.Kurs vs gitme şansım yok küçük bebeğim var.Kendi başıma öğrenebilirmiyim arkadaşlar.Birde ilk başlayanlar için kız ney doğrumudur? Birde kadınların çalması zormu?dusun2
Kendi kendinize öğrenebilirsiniz isterseniz. 6 yaşımda doğum günü hediyesi olarak keman sahibi olmuştum ve hiç kurs almadan kendi kendime öğrendim. Okuldaki müzik öğretmeni zaman zaman bana yardımcı oluyordu. Keman çalmasını seviyorum ve iyi derecede çalabiliyorum. Fırsatım şu an için yok ama ileride kursa gidebilirim. Orta derecede piyanoda çalabiliyorum. Öğreten olmadı. Tamamen kendi çabalarımla. Birşeyler çalabilmek güzel gerçekten. Merakınızda varmış bırakmayın sakın. Sevgilerimle...actionsmile

Bırakmıcam peşindeyim.thumbsanimKendi çabalarımla çalıcam inşallah..Destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...

bence sesi doğru yerden çıkarmak ve dudagın konumlaması açısından bi hocanın varlıgı şahane yardımcı olur .Ney acayip huzur içeren bi sazdır ama nefes ciddi anlamda bi sorun:d onu da bol egzersizle aşıyorsunuz. istek varsa her şey olur::)

azim hırs kararlılık üçlüsünün bünyende topladıktan sonra gerisi boş :)
ayrıca kızdan neden neyzen olmasın ben 5 senedir üflüyorumm bal gibi de oluyor :D
metod kitapları alabılırsın ahmet kayanınkı güzel ergunerin ki de fena değil bunların yanında nette de bir çok yardımcı site var :D
ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri