kendi bilinçaltı olumlamalarımızı yapalım

isimsiz11

New member
1
HD RANK
Katılım
26 Şubat 2012
Mesajlar
131
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
arkadaşlar ilk önce olumlamalarımızı düz bir şekilde tane tane dijital e kaydedelim daha sonra onu bir program ile ters çevirelim ve mp3 olarak kaydedelim ve dinleyelim böylece hem olumlama yapmış oluruz hem de direnç oluşturmaz bilinçaltımız ?
 
Cevap: kendi bilinçaltı olumlamalarımı yapalım

İlginç bir yöntem sen denedin mi böyle? Farklı konularda böyle şeyler yapıldığını duydum ama onlar biraz kötü amaçlı idi. Bilen bilir. Bilmeyenlerin kafalarını bulandırmaya gerek yok. Olumlama ile ilgili ilk kez senden duydum. Denenebilir elbet. Çok kolya kullanılan programlar var. Mesela gold wave. :)
 
ben denemedim ama denemeyi düşünüyorum, kurgu programlarıyla haşır neşir olduğumdan tek tuşla düz kaydı ters çevirebilirim :)
 
ben anlamadım nasıl olacağını sesimizi terstenmi dinleyeceğiz
 
Evet öyle vaveylacım. Bilinçaltı ters de olsa düzünü anlayabiliyormuş. Öyle olduğunu iddia ediyorlar. Denemedim. Ama bu konuda internette bir sürü de komplo teorisi var. Bazı şarkıları ters çevirip olumsuz mesaj içerikleri hakkında biri sürü paylaşım var internette duymuşsunuzdur. Duymadınız mı yoksa? Duymuş oldunuz. :))
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst