Kelime Dağarcığını Geliştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Neptün1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sırf konuşmak için yahoo messenger ve icq yükledim,icqda kaç kişiye slam gönderdim bin türlü şebeklik yaptım hiç cevap gelmedi,hatta biri bana sex-business deyip küfür etti ağla2ağla2

Yahoo messngerda ise foto ve cam açmıyorsanız konuşmuyorlar,

Ya şöyle konuşkan,arkadaş canlısı,ben gibi dil öğrenmek farklı kültürler tanımak isteyen insanların olduğu sohpet sitesi veya programı önerecek var mı

Haaa bir tane Maltalı vardı,1 haftadır o da yok,bi o konuşuyordu zaten ağla2

Hala ihtiyacın var mı bilmiyorum ama livemocha diye bi site var orda her dilden ve milletten insan var gerçekten güzel, geliştirici bir site.

AZARATH ÇOK KOMİKSİN :)

İNGİLİZCEMİ GELİŞTİRMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM İNGİLİZCE YAZIŞMAK İSTEYENLER LE GÖRÜŞEBİLİRİZ. :)

Merhaba arkadaşlar,
Yabancı dildeki kelimeleri daha çabuk ve kalıcı olarak ezberleyebilmek için WordExam diye bir program kullanıyorum. Yüklü olan farklı seviyelerde kelime paketleri var (kpds, üniversite, lise vs.) bunlar İngilizce. Bundan başka kendimiz de ezberlemek istediğimiz kelimeleri ekleyebiliyoruz. Bilgisayarda vakit geçirirken bir taraftan da bu kelimeler ekranda beliriyor, sürekli göz önünde olunca daha çabuk ezberlenebiliyor.
İşinize yarayacağından eminim, herkese kolay gelsin,
Sevgilerimle.

Merhaba arkadaşlar,
Yabancı dildeki kelimeleri daha çabuk ve kalıcı olarak ezberleyebilmek için WordExam diye bir program kullanıyorum. Yüklü olan farklı seviyelerde kelime paketleri var (kpds, üniversite, lise vs.) bunlar İngilizce. Bundan başka kendimiz de ezberlemek istediğimiz kelimeleri ekleyebiliyoruz. Bilgisayarda vakit geçirirken bir taraftan da bu kelimeler ekranda beliriyor, sürekli göz önünde olunca daha çabuk ezberlenebiliyor.
İşinize yarayacağından eminim, herkese kolay gelsin,
Sevgilerimle.

çok teşekkür ederim harika bir program

Hala ihtiyacın var mı bilmiyorum ama livemocha diye bi site var orda her dilden ve milletten insan var gerçekten güzel, geliştirici bir site.

ben hi5.com dan arkadaş bulmuştum. ama niyeyse hep türklerle karşılaştım. bir tane de italyan bir arkadaş bulmuştum. onunda amacı ingilizcesini geliştirmekti. onunla çok iyi sohbet ediyorduk. dünya siyaseti, italyan kültürü, türk kültürü, din vs,.... umarım onun gibi birini bulursun. uyarı: türklerin amacı ing. geliştirmek olsa da bir süre sonra türkçe konuşmaya başlıyorlar. türkçe bilenlere bulaşma yani.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri