kelevra

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
gideceğimiz yere benden önce yetişip çaldığım kapıyı açan dost olarak beni karşılayan nesildaşım.o da hoş gelmiş,sefa getirmiş.

ibranicedir.anlamı kötü köpektir.

girileriyle ilgimi çekmiş, sessiz ve derinden ilerleyen hoşgelmiş beşinci nesil yazar.

pes maçlarında ezip geçtiğim,barcelona dışında hiç bir takımla oynayamayan pes müdavimi.onun dışında dost olarak nitelendirilebilir kendileri.

sözlükten haberdar olmamı hatta sözlüğe katılmamı sağlayan yazar.. 3 yıldır iyi kötü herşeyi beraber yaşadığımız,, adeta hayat koçluğumu üstlenmiş dostum.. bi ilişkiye başlayıp başlamamamı,, derslere çalışma yöntemlerimi,, hobilerimi hep bu arkadaş belirlemekte..

hayatı keyifli yaşamak konusunda üstüne yok,, tam bi keyif adamı.. kelevra'ya göre kafam rahat olsun'un tanımı:

sabah kalkıcam cep telefonumun şarjı tam, mp3 playerımın şarjı tam, cebimde sigara paketim full -ya da en fazla bi tane eksik-, arabamın benzini full.. cebimde en kötü 100 ytl para.. oehhh.. tam olarak budur..

hayatta tanıdığım en eğlenceli,, en ilginç insanlardan biri..

sigarayı bırakıcam diyip,, tam bi sigara karşıtı olduktan sadece 2 gün sonra 2 paket sigara içmesine yapılacak bi yorum bulamıyorum yalnız.. yakışmadı..

yok lan yok hakaret değil. bu arkadaş cidden yarrak gibi adam tanımına uyuyo arkadaş. yani fazlası var eksiği yok. 3.5 aylık staj dönemimdeki boş anları gtalk'ta dolduruyodu da şimdi daha ağır konuşmuyorum o sebeple. yine de hoş sohbet boş bir arkadaşımızdır kendisi arasıra severiz.

lucky number slevin filminde esas adamımız slevin'ın soyadıdır ibranice kötü köpek anlamına gelir...

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri