Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
ya başlıklarda kelebek korkusu yok ama ben kelebklerden korkuom tırsıom wallh onları görnce yaa ooo67...3 köpek besliom ama küçücük kelebekten korkuyom yaa
başlığı görünce biri bana şaka yapıyor galiba dedim.. sevincli
asimelekcim,kelebeklerden korkacak ne var ki canım..minicik sevimli yaratıklar onlar,üstelik zararsızlar da..acaba korkmak değilde,huylanmak mı sende ki?hani bazıları şeftaliden huylanır ya... dusun
bak kocaman köpeklerin varmış besliyor muşsun..ne güzel...bir çok insan da köpeklerden korkar..
ama bu kadar şirinini görünce korkar mı bilmem..eskiden ben köpeklerden çok korkardım..küçükken bir köpek tarafından kovalandığım için tabi..ama onlara yaklaşıp dokunduktan sonra aşırı korkum gitti..ama hala saldırgan olanlarından tırsarım..
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.