Kelebeğimin, "Işıldayan Safir"in Doğum Günü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sweeet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sweeet

Administrator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
12

Kelebeğim iyi ki doğdun. Yeni taşın sana başarı, şans, bereket, koşulsuz sevgiler ve bol pozitif enerjiler getirsin. Bu yılda çoooook mutlu ol.

Sevgiler kucak dolusuu.

Doğum günün kutlu olsun.

...

Hazal'cım seni çıkarmak zor oldu nick değiştirmişsin. En son kelebektin :)
Doğum gününü kutluyor, sağlıklı, huzurlu, başarılarla dolu, daima mutlu olacağın nice yıllar diliyorum.
Sevgilerimle.

birthday-balloon-animation.gif
sevincli sevgili Hazal,

güzel yaşamın kutlu olsun..

her yeni günle birlikte, hayatında ki mutlulukların kolaylıkla çoğalmasını seçiyorum..

sevdiklerinle birlikte, huzurun, başarının ve mutluluğun bol olduğu nice güzel senelere
Fireworks-02_1831.gif

domgn22.png

sevgiyle

Mutlu Yıllar, İyi ki Varsın Hazalioore :)))) Seviyoruz Seni..:)))

1hk2.jpg

Kelebeğim iyi ki doğdun. Yeni taşın sana başarı, şans, bereket, koşulsuz sevgiler ve bol pozitif enerjiler getirsin. Bu yılda çoooook mutlu ol.

Sevgiler kucak dolusuu.

Doğum günün kutlu olsun.

...

Tatlım çok teşekkür ederimmmm... İnanmayacaksın belki ama bu konuyu daha bugün tesadüf eseri gördüm ve çok şaşırdım. Hiç haberim yoktu. Güzel dileklerin için çoooookkk teşekkürler. Hepsini yaşamıma sevgiyle kabul ediyorum.

Sevgiler.

mktttt1.png

Hazal'cım seni çıkarmak zor oldu nick değiştirmişsin. En son kelebektin :)
Doğum gününü kutluyor, sağlıklı, huzurlu, başarılarla dolu, daima mutlu olacağın nice yıllar diliyorum.
Sevgilerimle.

Sen de mi nick değiştirdin acaba? Söylemesi ayıptır ben de seni çıkaramadım da. sadanim khkh56 Hala bir kelebeğim ama lütfen. Çoookkk teşekkür ederim After Life. ttli3

Sevgiler. actionsmile

lmkt13.png

birthday-balloon-animation.gif
sevincli sevgili Hazal,

güzel yaşamın kutlu olsun..

her yeni günle birlikte, hayatında ki mutlulukların kolaylıkla çoğalmasını seçiyorum..

sevdiklerinle birlikte, huzurun, başarının ve mutluluğun bol olduğu nice güzel senelere
Fireworks-02_1831.gif

domgn22.png

sevgiyle

Teşekkür ederim Özlem abla. İnşallah hep birlikte. girlhaha

Sevgiler.

lmkt12.png

Hayat heo doğum günü tadında olsa forum 3 sene önceki haline dönse bi de eski kullanıcımın şifresini hatta kayıt olduğum mailin şifresini hatırlasam çok mu şey isitoyurm

Ay nerden aklınıza geldi eski bir doğum günü kutlamak ama nerden aklınıza geldiyse de süper fikirmiş :D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri