kediniz ankaraya 3 aylık kontrollerine gidiyor

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
evet kısa bir ayrılık yaşayacağız arkadaşlar
sitenizin göz bebeğicat56niz ankara gataya 3 aylık kontrollere gidiyor ehh biliyorsunuz az biraz kanserim 12 mayısta döneceğim güzel haberlerri vereceğim gezeceğim dolaşacağım ehh napalım ben bir delişmen cat56yim
özleyin beni şaman belgin atakan çoçuklar ben yokken uslu durun siteyi fareler basmasın y789

canım..canım...canıııım...
i64904817604dx5.gif

bir küçücüük pisicik varmıışş...ankara yollarına düşermişş..
cc59li9.gif

artık içim daha rahat sana güle güle git ve gel diyebiliyorum...956k

çünkü biliyorum ki artık o müsibet hastalıktan eser kalmadı sende...

gez dolaş tatını çıkar bu mini tatilin...yolun açık aydınlık olsun...seni kocaman öpüyorum...
kat23.gif

( not: sen yinede çok boş bırakma buraları noolur noolmaz..y789

cat_by_dragarta589.jpg
sevgiler...actionsmile

Canım güle güle git, oynaya oynaya gel y789 Sen merak etme ben hep buradayım. Hiçbir fare basamaz siteyi sevincli

Not: Doktoru da al gel bu sefer cilgin897

Merhaba pisicik.

Yolun acık olsun . Güzel haberlerle gel. Resim koymayı öğrenseydim,
senin için bir sürü pisicik ve çiçekler koyardım. Sen varmiş gibi düşün.

En iyi dileklerimle.

kiss3kiss3kiss3

brek brewk cat56 niz ankaradan sesleniyor miyaawwwww mmaauuww
ankaraya 3 aylık kontrollerim için gelmiştim sonuçlar gayet güzel kanser tırmığı yedi oturuyor vallahiisevincli kıpırdanamıyor zıplayamıyor kan sonuçlarım utrasonlarım filmlerim gayet güzel dönüşte 6 şar tane çoğaltıp dağaıtacağim :))
eee bilirsiniz cat56ler 9 canlıdır bende öyleyim benden kurtuluşunuz yok güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar .hoşçakalın.

Pisiciğim,giderken uğurlayamadım seni..

Sonuçların iyi olmasına çok sevindim..Hep birlikte nice sağlıklı günler göreceğiz hayırlısıyla..
Dönüşünü bekliyoruz..Sağlıcakla kal..actionsmile

çok geçmiş olsun,,,,umarım dönüşünüzde burdan sevinç nidaları atarsınız,,,,,sağlık tüm hücrelerinize dolsun inş,,,,,,sevgilersapkal89

Pisiciğim,giderken uğurlayamadım seni..

Sonuçların iyi olmasına çok sevindim..Hep birlikte nice sağlıklı günler göreceğiz hayırlısıyla..
Dönüşünü bekliyoruz..Sağlıcakla kal..actionsmile

vallaaa miyawlasammı kükresemmi aslan misali bilemicem artık :)
ibibikler öter ötmez ordayım az kaldı
iyi dilekleriniz için sağolun

çok geçmiş olsun,,,,umarım dönüşünüzde burdan sevinç nidaları atarsınız,,,,,sağlık tüm hücrelerinize dolsun inş,,,,,,sevgilersapkal89

ne şeker bir piisii o öle ay ay yerim ben onu yaaaa vallaa dönüşümü kutlarız sende yuoksun yahu epeydir dönüşte msnde laflayalım biraz :)

ne şeker bir piisii o öle ay ay yerim ben onu yaaaa vallaa dönüşümü kutlarız sende yuoksun yahu epeydir dönüşte msnde laflayalım biraz :)
bu aralar sık giremedim,,,umarım güzel haberleriniz vardırsung66heyecanla bekliyorum,,,herşey neşenize yakışır olsun inş

bu aralar sık giremedim,,,umarım güzel haberleriniz vardırsung66heyecanla bekliyorum,,,herşey neşenize yakışır olsun inş

vallahii ben ankaradan geleli nerdeyse 3 hafta oldu bende buraya yazdığımı unutmuşum y789 sonuçlarım gayet güzel çıktı artık eylülde gitcem birdaha sağolun güzel dilekleriniz için guitar

vallahii ben ankaradan geleli nerdeyse 3 hafta oldu bende buraya yazdığımı unutmuşum y789 sonuçlarım gayet güzel çıktı artık eylülde gitcem birdaha sağolun güzel dilekleriniz için guitar
çoookkkkk sevindimuy897tüm kalbimle diliyorum ,,siz ve şifa arayan tüm insanlar şifa bulsun,,,çok örnekler var azimle istekle insanlar neleri başarıyor,,,,,,,,,sağlıklı günler dileğiylegirlhaha

çoookkkkk sevindimuy897tüm kalbimle diliyorum ,,siz ve şifa arayan tüm insanlar şifa bulsun,,,çok örnekler var azimle istekle insanlar neleri başarıyor,,,,,,,,,sağlıklı günler dileğiylegirlhaha

kanser yanlış cat56 ye çarptı ben onu yere serdim saol dileklerin için sevincli

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri