Kaslariniz cok mu seyrek yada yok denecek kadar az mi ?

derya hanim

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
3
Badem yagi seyrek kaslara birebir cozum .Sadece birazcik surmeniz yeterli .Sevgileruy897

hint yağıda çok etkilidir seyrek kaşlarda

Benim bu konuda bir önerim var Arkadaşlar; Sarımsak yağı, özellikle aktardan almaktansa,
evde bir kavanoza konan soyulmuş sarımsakların (küçük kavanoza 10 diş) üzerini örtecek kadar hakiki zeytinyağı ve bu kavanoz,
güneş görmeyen bir yerde 1 ay müddetle kalacak!... Ben sarımsağın faydalarını biliyorum ama mübarek'in
kokusu yok mu iğrenç ayol!... Ve bu karışımı kaşlarınıza tersten ve masaj yaparak süreceksiniz, yıkamadan önce de en az
yarım saat (fazla kalırsa daha iyi) kalması gerekiyor. Kaşlara hakikaten iyi geliyor, kokuya dayanabilirseniz elbette ...)))

hint yağıda çok etkilidir seyrek kaşlarda

Arkadaşlar, aromatik yağlarla ilgilenen biri olarak piyasada satılan tüm yağlar karıştırılmıştır, buna dikkat edin, bir de yağların özellikle cilde sürüldüğünde seyreltilerek sürülmesi gerekir, çünkü zehirleyici özellikleri vardır, cildinizden absorde edildikleri için, badem yağı veya hakiki, z. yağı ile seyreltilmesi gerekir tüm aromatik yağların!...blook

Benim bu konuda bir önerim var Arkadaşlar; Sarımsak yağı, özellikle aktardan almaktansa,
evde bir kavanoza konan soyulmuş sarımsakların (küçük kavanoza 10 diş) üzerini örtecek kadar hakiki zeytinyağı ve bu kavanoz,
güneş görmeyen bir yerde 1 ay müddetle kalacak!... Ben sarımsağın faydalarını biliyorum ama mübarek'in
kokusu yok mu iğrenç ayol!... Ve bu karışımı kaşlarınıza tersten ve masaj yaparak süreceksiniz, yıkamadan önce de en az
yarım saat (fazla kalırsa daha iyi) kalması gerekiyor. Kaşlara hakikaten iyi geliyor, kokuya dayanabilirseniz elbette ...)))

bende bir dönem sarımsağı kendisini ikiye bölüp kaşlarıma sürüyordum yarım saat tutup yıkıyordum bununda oldukça faydasını görmüştüm koku tabikide oluyordu ama sabunla yıkayınca geçiyordu..

Ayrıca, ilginç bir şey, sarımsak kaşları daha da siyahlaştırıyor!...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri