Karman çorman

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
Bilmediğiniz bir ormanın başındasınızdır ,elleriniz ,gözleriniz bağlı,adım atmaya korkarsınız ama içinizden gelen bir his ile oranın sizin cennetiniz olduğunu bilirsniz,ürkekte olsa adım atarsınız,belki ilk kez duyduğunuz hisler ile yada hiç yaşamadığınız duygu karmaşası içinde yürümeye başlarsınız ,çoçuk ürkekliğinde .yüreğiniz pır pır ,denizin kokusunu alırsınız orya yönelirsiniz ellerinizi ve gözünüzdeki bağlardan kurtulmak istemeden kendinizi teslim edersiniz cennte cennetinize,hani herkesin bir hayli vardır şöyle bir yer işte budur dedğimiz yer ,insan,dost,vardır ya işte öyle ,görmediğiniz bir ses duyarsınız zaten ses görülmez duyulur değilmi ,okdar içten ve etkileyicidirki kendine çeker sizi ,güvenirsiniz,ellerimden tutarmısın bana yol gösterirmisin dersiniz,oda ürkektir senin gibi kim bilir şevkatle başını sever senin ,hadi bakalım beraber dolaşalım der güneş pırıl pırıldır göremesenizde çünki gözleriniz bağlıdır anlatır etraftaki binbir güzelliği o ses size,ama hep güzel değil der etraf uçurumlarda var ya seni itersem burdan diye sorra ansızın o ses yoo itmezsin biliyorum dersiniz ama korkarsınıziçinizi huzr ve güvenin yanı sıra korku kaplar,sakın untma o uçurumları die yeniler ses peki dersiniz ,kah güle eğlene kah acıları paylaşarak beraberce yürüsünüz ,ansızın sis bastırı heryeri öyle der o ses sis kapladı her yeri der yine korkarsınız ,içinizdeki o ürkek çoçuk çığlık çığlığa sesizce gözyaşlarına boğulur ,bellie etmezsiniz ama sonra ellerinizi tutan o ses yol gösteren ansız ellerini alır sizden birazdan gelirim ama belkide gelmem dikkat et olurmu der uçurumlara ,sen sisler içinde yapa yanlız kalırsın ,o cennet sana cehennmem olur bu kez ellerinindeki bağı sökersin sonrada gözlerini açarsın ,sis içinde yürürsün o sesi arasın ,bağırırsın nerdesin ,nerye kayboldun die bağırırsın,kala kalırsın orda öylece ,oyasa hiç tanımazken anlatılanlarla yürüdüğün o ormanın korkunç yönü ile baş başa kalmışsındır ve çıkış yolunu birtek o ses bilir ellerinizi tutan o ses
beklemeye başlarsınız ,beklersiniz,sabredersiniz,kim bilir belkide o ses tekrar gelip yol gösterir size ,umutsuz yaşamaksa asıl şimdi ölmüş demeksindir ,ama umudun var ise her yeni doğan güneşte sıkıca sarılırsın ona belkide kim bilir o ses geri gelir zaman herşeyin ilacı zaman,ve sabır anahtarıdır herşeyin...............

Ynt: Karman çorman

Karman çorman halleri öyle güzel ifade etmişsinki pisimbat okurken geçmişte kalan zamanlara bazı anlara götürdü beni yazın.
pisimbat ' Alıntı:
ansızın sis bastırı heryeri öyle der o ses sis kapladı her yeri der yine korkarsınız ,içinizdeki o ürkek çoçuk çığlık çığlığa sesizce gözyaşlarına boğulur ,bellie etmezsiniz ama sonra ellerinizi tutan o ses yol gösteren ansız ellerini alır sizden birazdan gelirim ama belkide gelmem dikkat et olurmu der uçurumlara ,sen sisler içinde yapa yanlız kalırsın ,o cennet sana cehennmem olur bu kez ellerinindeki bağı sökersin sonrada gözlerini açarsın ,sis içinde yürürsün o sesi arasın ,bağırırsın nerdesin ,nerye kayboldun die bağırırsın,kala kalırsın orda öylece ,oyasa hiç tanımazken anlatılanlarla yürüdüğün o ormanın korkunç yönü ile baş başa kalmışsındır ve çıkış yolunu birtek o ses bilir ellerinizi tutan o ses
beklemeye başlarsınız ,beklersiniz,sabredersiniz,kim bilir belkide o ses tekrar gelip yol gösterir size ,umutsuz yaşamaksa asıl şimdi ölmüş demeksindir ,ama umudun var ise her yeni doğan güneşte sıkıca sarılırsın ona belkide kim bilir o ses geri gelir zaman herşeyin ilacı zaman,ve sabır anahtarıdır herşeyin...............
zaman ve sabırın anahtar olduğun düşünüp beklemiştim bir zamanlar… gelmek bilmeyen beklemekten yorulduğum zamanlar, içimdeki çocuğun her gün biraz daha çaresizlikle kıvrandığı zamanlar… ne eşlik eden ses döndü o yoldan ne de döneceğim diye gidenler… İçimde yaralı bir çocuk ve ben… sarıldık birbirimize ve kucakladık birbirimizi… Anlattık dertleştik ağlaştık dostluğumuzu pekiştirdik ve ikimizin bir olduğunu birlikten kuvvet doğduğunu… anladık, gücümüzün farkına vardık, biz UMUT tuk biz GÜÇ tük ve biz hayatımızın ANAHTAR ıydık…

karanlığa aşinalık duyarım hatıraların kaybolduğu yerde...
heyy! senn!!! benim çocukluğum! neredesin? bak başka çocuklar var bahçelerde... ya sen?...

mprf.jpg
.

merhaba 25emel sende biraz karamsarlık olabilirmi seçtiğin resimler bana ürkünç vede tırsınç geliyorda :) bide neden bu tezatlık hem 2 hemde 5 sırt sırta ayrı yonlerebir anlamı varmı aceba sadece merak ettim

ats2204 ' Alıntı:
merhaba 25emel sende biraz karamsarlık olabilirmi seçtiğin resimler bana ürkünç vede tırsınç geliyorda :) bide neden bu tezatlık hem 2 hemde 5 sırt sırta ayrı yonlerebir anlamı varmı aceba sadece merak ettim
haklısın vallahi sabah çok kötüydüm o ruh hali içinde olan oldu.o resmi uygun görmüşüm şimdi bakıyorum da haklısın smil56 ya bu arada ne 2 si ne 5 i rakamların gücümü aklına geldi 44 özel bi anlamı yok 44

malum bilinç altına telkin yollamaktan herkesin bilinç altından yansımalara bakar oldum hani rakamların ikiside tersten birbirini tamamlıyor ya ikilem içerisinde kalınca insan bir oyana bir buyana koşar aceba sende öyle bir durummu yaşadın diye merak ettim

vallaha dogrusun lerzanım...burası evim oldu sanki benimde üzülünce,kızınca,keyfim gelince...seviyorum sizi beeee..!!!!! sabahı anımsadım da biran lalezarım saolsun o esnada o vardı dökebilecegim derdimi 44... sonrada sen bulmuşun yüregi saol tekrar utananadam sen hep ortada ol ama mutlaka ol olurmu ağla ay bugün pek bi duygusalım hüzünden deil yanlış anlaşılmasın... 44 44

sung66 25 emel seçip koyduğun resim resmen cuk oturmuş saolasın

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri