- Reaksiyon puanı
- 0
Sigorta
Kategori : Sigorta Şirketleri
Firma Adı : Kaplan Oğulları
Firma Resim :
Açıklama : : Şirketimiz 1972 yılında babamız Cemil Kaplan tarafından Ağrı merkezde gıda bakliye ve canlı hayvan alım satım işleriyle başlamıştır.
: 1976 yılında giyim mağazalarıyla tekstil sektörüne girmiştir.
: 1985 yılında İzmit-Hereke beldesinde dünyaca ünlü Hereke İpek Halısıyla ihracat yapmıştır.
: 1992 zahire ve toptan eşya alım satım sektörüne girip o yıldan bu güne davam edip Turnagaz Bayiliğini almıştır.
: 26 Mart 2006 tarihinde Kaplan Oğulları olarak şirketleşmiştir.
: Şirketimiz Etap Seyahat Kooperatifinde yolcu taşımacılığı ile turizm işine de girip Antalya bölgesinde Pegaz Nota Toura araç kiralamaktadır.
: Türkiyedeki inşaat sektöründeki hareketlilikle beraber iş makineları alımıyla inşaat sektörüne hız verip anahtar teslimi yapılarla ülkemiz ve halkımızın emrine girmiş bulunmaktayız.
Web Adresi : http://www.kaplanogullari.com
Adres : güney mah:tuğrul cad
etrolcüler işhanı kat2:no27 KÖRFEZ/KOCAELİ
Telefon : 0 262 527 11 55
Fax : 0 262 527 11 55
Kategori : Sigorta Şirketleri
Firma Adı : Kaplan Oğulları
Firma Resim :
Açıklama : : Şirketimiz 1972 yılında babamız Cemil Kaplan tarafından Ağrı merkezde gıda bakliye ve canlı hayvan alım satım işleriyle başlamıştır.
: 1976 yılında giyim mağazalarıyla tekstil sektörüne girmiştir.
: 1985 yılında İzmit-Hereke beldesinde dünyaca ünlü Hereke İpek Halısıyla ihracat yapmıştır.
: 1992 zahire ve toptan eşya alım satım sektörüne girip o yıldan bu güne davam edip Turnagaz Bayiliğini almıştır.
: 26 Mart 2006 tarihinde Kaplan Oğulları olarak şirketleşmiştir.
: Şirketimiz Etap Seyahat Kooperatifinde yolcu taşımacılığı ile turizm işine de girip Antalya bölgesinde Pegaz Nota Toura araç kiralamaktadır.
: Türkiyedeki inşaat sektöründeki hareketlilikle beraber iş makineları alımıyla inşaat sektörüne hız verip anahtar teslimi yapılarla ülkemiz ve halkımızın emrine girmiş bulunmaktayız.
Web Adresi : http://www.kaplanogullari.com
Adres : güney mah:tuğrul cad
Telefon : 0 262 527 11 55
Fax : 0 262 527 11 55