kan korkusu hematofobia

PSİKO

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Web sitesi
adavapuru.forumlari.net
kan vücumuzun damarlarında dolaşan dokulara ve hücrelere oksijen gitmesini,vücudun ısıl dengesinin korunmasını,vücudun savunmasını,onarımını yapan maddeleri taşıyan bir sıvıdır
normal olarak damarlar içinde taşınır
bir kanama olduğunda damarlarda pıhtılaşana kadar akmaya devam eder
genellikle kan anormal durumlarda yani kaza gibi durumlarda ortaya çıktığından kan korkusu meydana gelmektedir
kendimden biliyorum tıp fakültesi 1 sınıfta ilk kan alırken çok korkuyordum o kırmızı şeyin içinde boğulacakmışım gibi hissediodum
daha sonra ilk ameliyatımda fenalaşmıştım
hocamız bize demişti kan görmeye alışmak için kanı vişne suyu gibi hayal edin böylece kan korkunuz aklınıza gelmez die pek yaralı olmadı bana açkıkcası 44

Ynt: kan korkusu hematofobia

iyide bu kezde her vişne suyu içtiğimde kan içiyormuş gibi hissederdim. ayyy al sana karmaşa kendimi vampir gibi hiserim yahu ben ... sevincli zaten sempatim var... f678h

gülsüncüm sende potansiyel var be gördüm gel seni biz transilvanyaya yollayalım bekarsan bi tane kendine bi tanede bana bul cilgin897

PSİKO ' Alıntı:
gülsüncüm sende potansiyel var be gördüm gel seni biz transilvanyaya yollayalım bekarsan bi tane kendine bi tanede bana bul cilgin897

bekarım bekarrr f678h

ben hayatta kandan korkmam.bir ara arkadaşla doktora gitmiştik. arkadaşın damarlarından kan alıyordular bende dilimi dudaklarımda götürdüm hemşire acayip acayip baktı :)

ben daha bugün güzel bi deneyim yaşadım :) kandan bende korkuyorum ve elimi kestirdim bayılmak üzereyken istifra ederek kendime gelebildim .. kötü bişey kanın düşüncesi bile korkutuyo :(

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri