judas - 2

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* nerde saçma sapan ve cinsel münasebetli bir başlık görülse, insanda kesin bu güzide insan da fikirlerini beyan etmiştir bu konuda hissiyatı yaratan yazarımızdır. allah akıl fikir versindir.

* nasılsa gören , tanıyan yok internet burası. zırvala zırvalayabildiğin kadar , tepki gösterenlere inat eğlen eğlenebildiğin kadar...

şimdiden yazdığın, yazacağın tüm entrylere cevaben

* işte yeniden gür bir kapsül sürçsün eşikte

Al sakallı bir kelebek başlasın bitsin

Bu kestiğim son kardeşim surları sökün

Hayır Judas düğünüme gelmeyeceksin!

ah muhsin unlu - karicigim bana eroin koya

* birinin kafasına bazuka dayayıp başlık açmakta direttiği adam.

* sözlüğün nelere kadir olduğunun bir göstergesi, sözlük olmasa senin gibi biri bizim için şehir efsanesi olarak kalıcaktı, beyninin yarısından fazlasını bile bile çalıştırmadığını düşündüğüm

* bir yazar.

* 3 nesil yazar ve 3 numaralı oda takıntılı.*

* online listesinde üstümde bulunması muhtemel yazar.*

* isaya ihanet eden en yakın havarisidir.

* karıştırmıyorsaom bir dönem otoporto'da da yazmış ilinç ve merak uyandıran kişilik.

* beni çok fazla irdelemesinden artık sıkıldığım yazar. *

* klavyesinde türkçe harfler mevcut olmayan yazar.

* çok saygılı bir yazar.

* almanya'da köpeklere dahi verilmeyen isim. sabun markası.

* kendisi nickini kıskandığım tek insandır.

* sözlük ilahı.

evet bu lafı ben dedim.

* bir garip ademoğlu.

tüm abazan aleminin gönül şahı.

takip edilecek adam.

*

* rastgele başlık açan yazar.

* bazen anlamadan dinlemeden

* yazan şahsiyet. *

* sözlük emektarlarından. kanımca hakkı yenmektedir. üst mevkilerden bir kaç tanıdığı olsa şuan selebrity neyim olurdu.

* hur ve kabul edilmis yaslilar örgütü kurucu üyelerinden.

* $ahane insandır. o kadar yani. anlatılmaz.* kizilmaske ile benim avuntu kaynagimizdir.

* "ruhum genç benim" diyecek kadar kendini avutabilen bir yazardır. bugün ben bunu gördüm.*

yok öyle ruhum genç falanla olsaydı editlenen entrylerin iki farklı saati olmazdı. ayrıca:

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri