İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

çok teşekkür ederim..sözleriniz çok işime yarayacak..ve tespitlerinizde de tam on ikiden vurmuşsunuz!

sanırım meditasyondan biraz daha fazlasına ihtiyacım var..galiba önce ciddi bir tedaviden geçmeliyim! ağla2

ancak yazabildim....

yanınızda olmayı çok istediğim ama maalesef olamadığım harika bir toplantı olmuş....

kendi adıma üzüldüm sevgili dostlarımla bir arada olamadığım için yeni arkadaşlarımızla tanışamadığım için...

ama sizler adına çok sevindim...956k

bir sonraki toplantıya mutlaka katılmayı istiyorum....ama benim bir ricam var sizlerden....

bu toplantıda mutlaka helede güzel bir piknikte yanınızda olmak istiyorum....

ama kardeşimin mayıs ortası düğünü olucak....blissy

bu sebeple piknikli toplantımızı mayıs sonuna doğru yapabilirsek bende kızımla katılabilirim...

hepinize sevgiler...s456

Merhaba arkadaşlar, resimleri yüklemeyi başaramadım. 9 adet resim var, yükleyemediğim. İsteyen arkadaşlara e-mail olarak atabilirim...

Merhaba arkadaşlar, resimleri yüklemeyi başaramadım. 9 adet resim var, yükleyemediğim. İsteyen arkadaşlara e-mail olarak atabilirim...

Facebook adresime 9 fotoğrafı da yükledim...Beni eklemeden de facebook tan görebilirsiniz. Aynen şöyle yazın ve aratın : Umut İnci Beyaz gömlekli bir fotoğrafım var, buradaki profilime bakın, aynı fotoğraf...Eklemek isteyenlere de hayır demem...Görüşmek üzere...

ancak yazabildim....

yanınızda olmayı çok istediğim ama maalesef olamadığım harika bir toplantı olmuş....

kendi adıma üzüldüm sevgili dostlarımla bir arada olamadığım için yeni arkadaşlarımızla tanışamadığım için...

ama sizler adına çok sevindim...956k

bir sonraki toplantıya mutlaka katılmayı istiyorum....ama benim bir ricam var sizlerden....

bu toplantıda mutlaka helede güzel bir piknikte yanınızda olmak istiyorum....

ama kardeşimin mayıs ortası düğünü olucak....blissy

bu sebeple piknikli toplantımızı mayıs sonuna doğru yapabilirsek bende kızımla katılabilirim...

hepinize sevgiler...s456

Bende ekibi toplar gelirim y789

ayy bak sen var yaaa. süppersin yaaa...sevincli

yoksa kimsenin bana yanıt vereceği yok...topla şekerim ekibi...ama bana düğün için müsade verin...y789düğün için de arkadaşlarla en kısa zamnda irtibata geçicem mutlaka gelmek isteyenleri bekleriz....

ondan sonra şöyle güzel izmir istanbul harmanlı bi toplaşalım....blissy

Ne demek canım o söz, hiç görmemiş olmayı tercih ederim. Sen bizim İzmir' deki elimiz kolumuzsun. Senin sayende gerçekleştirdik mükemmel bir semineri, hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Şimdi telaşın var diye çok dokunmamaya çalışıyoruz, sıkıştırmayalım diyoruz hepsi o.

Biz zaten Shamanic le konuştuk geçen, Reiki semineri için gelmeyi istiyoruz, düğüne denk getiririz diye düşünmüştük. Burada sürprizi bozar gibi oldum biraz ama napalım y789

Sen bak gülüm işlerine, tatlı telaşlar bunlar. Ev kurmak kolay değil. Sonra başlarız yine güzel toplantıları düzenlemeye.

Sevgiler canım benim kiss3

işte bomba haber diye ben buna derim....blissygelin hatta hemen gelin....düğündede oynaşırız....sonrada toplaşırız izmirli arkadaşlarımızla....

hep birlikte bilgilerimizi pekiştiririz...y789o günleri iple çekiyorum....güzel izmirimin güzel dostları sizinde fikirlerinizi bekliyoruz...krzm67

bu izmir buluşması neyin nesi hiç haberim yok hiç seminerlere katılmadım da
kim beni bilgilendirmek ister

bir önerim var...

valla bende bir izmirli olarak merak ettim doğrusu..

ben yeni üyeniz olarak hatta geçenlerde kendi kendime de düşündüm..acaba izmirliler olarak bu sitede yer alan arkadaşlar bir araya gelip tanışsak mı dedim...bir sinerji yaratıp güzel sohbet olabileceğini düşünüyorum..
nacizane bir öneri...ne dersiniz bilmiyorum..fikirlerimizi paylaşalım lütfen..bu konuda

ben manisadayım ama katılmak isterim toplantilara toplanılcak zaman haber verirseniz sevinirimmm

arkadaşlar bu sitede hep bir buluşma gündeme gelmiş ama sanırım süreklilik arzetmemiş..
Aramızda hiçbir izmirli görüşmek istemiyor galiba.
Bu konuda 1 ay önce yazdım.Ama kimse ilgilenmedi..Paylaşımları somutlaştırmanın adımıdır aslında bu olay..
Bu konuda lütfen biraz daha dinamik ve istekli olalım derim..Görüş paylaşalım ltf...

aslında oldukça izmirli arkadaşımız var aramızda...

ve daha önce belli aralıklarla toplantılarımızda olmuştur...mesajınıza geç cevap verdiğimiz için özür dileriz..

malum yaz sonundayız ve kış hazırlıkları okul telaşı derken yoğun bir döneme girmiş bulunmaktayız...

umuyorum ki yakın zamanda bir izmir toplantısı düzenliyebilir ve diğer tüm izmirli arkadaşlarımızla bir araya gelip güzel bir gün geçiririz...

fakat öncelikle 18 ekim tarihinde harika bir seminerimiz olucak izmirde...

ve bir çok üyemizde bu seminerde yanımızda olucaktır...

uygun olursanız bu seminerde sizide aramızda görmek isteriz...daha sonra ayrıca izmir toplantısı düşünülebilir...

seminer için aşağıdaki linki inceliyebilirsiniz...sevgiler...actionsmile

http://www.hayatimdegisti.com/forum...m-cumartesi-izmir-reiki-2-okuden-egitimi.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum...im-cumartesi-izmir-akrofonoloji-semineri.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum...18-ekim-pazar-izmirde-hayatlar-degisiyor.html

sevgili suzzy

ilginize çok teşekkürler..
bahsettiğiniz seminer tarihlerinde kuzenim evleniyor..
İnşallah bir başka sefere.

sevgiler

merhaba arkadaşlar izmir için toplantı ne zaman olur???
ben sitenizle yeni tanıştım ve geldiğinizde katılmak isterim.
Özellikle tercihim : bolluk ve bereket üzerine...
teşekkürler...

Merhaba backturn :)

Hoşgeldiniz yanımıza.

İzmir'e 6 Aralık'da geliyoruz fakat Reiki 1 Semineri için. bolluk bereket eğitimi için şu an bir tarih veremiyorum ama Ocak ayı içinde planlamayı düşünüyorum.

Sevgiler.

En yakın buluşma tarihi belli mi arkadaşlar?Kendini geliştirmek isteyen insanlarla buluşmak büyük keyif verecektir

Yakında zamanda olsa yada bir buluşma ayarlansa çok güzel olmaz mı?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri