İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

arkadaşlar, susuz dedenin içindeki villa fıratın ismi seyr-i alem olarak değişmiş.
pazar günü, 12:00 la 13:00 arasında, susus dede parkı, seyr-i alemde görüşmek üzere...sevgiyle kalın... smil56

Darılırım ama....Dedim ya çaylar vs. benden...Siz İzmir'de değil misiniz? Gerekirse ben gelir alırım sizi...

hepiniz ne kadar iyisiniz! iyiliğiniz kalbinizden taşıyor sanki!

banuh, driftwood76, tiriniti...hepinize çok teşekkür ederim inceliğiniz için..

ve sizle paylaşmak istediğim bir haber var! bir mucize oldu biliyor musunuz?! para konusunu hiç hesapta olmayan bir 'hediye'yle hallettik...geriye işten izin durumu kaldı...o da yarın kesinleşecek...şimdilik gelme ihtimalimiz yüksek gibi...sizleri yakından tanımayı gerçekten çok istiyoruz...

yaşasııınnn!!! sevincliuy897k8908happy6wavegulensmileydertys456f678h956kcilgin897blissy

hih33 Allahü Teala, yüzleyen kulum yüzüme bakmasın demiş ...

y789 ay utandım vallahi....

inşallah ben geldikten 10 dk sonra 'hadi sen git!' demezsiniz...utananadam

yanımda 1-2 adet canavar da olacak da...cat56

ben alışkınım siyahçacım, liseye başladı hala aynı alışkınım anlayacağın diğerleride hoşgörürler zaten sen o konuda da rahat ol bence hem orası büyük bir yer park ta var sanırım çocuklar rahat rahat oynayabilirler. tabiiki yağmur yağmazsa sad456 yağarsada sorun yok bir kaç çocuk daha olucak belginin ve benim kızımda geliyolar canım...

sevgiler....

Merhaba arkadaşlar, kaç kişi olduk şimdi? Yani, yarın kesin gelecekler , tekrar isimleri teyit edelim mi, ya da sağdan sayalım mı :)

1 - Umut....

son anda bir aksilik çıkmazsa;

2-siyahça

sevinclicilgin897

ihihi ne komik olurdu ama!

ben kara, kısa, şişman ve kelim...y789

elimde beyaz bir şapka olcek...üzerimde yeşilli bir yelekimsi birşey...gulensmiley

Ben ne olur ne olmaz cebimi yazayım.... Bu arada, Facebook'taki hayatım değişti cafesi'ne üye olan var mı aramızda ?

--------------------------------------------------
redflowers:Bu tür bilgileri lütfen özelden paylaşalım arkadaşlar, numara tarafımdan silinmiştir.

katılamıyorum...üzgünüm

sevgili arkadaşlarım...956k

uzun zamandır yoğunluğumdan dolayı foruma uğrayamadığımdan mesajların çoğunu yeni okuyabildim...

maalesef yarınki toplantıda yanınızda olamıyacağım...sad456

daha öncede belirttiğim gibi yoğun bir koşuşturmaca
içindeyim...

akşamları işten geç çıkabiliyorum...hafta sonu bir tek pazar günüde hangi işimi yapacağımı bilemiyorum...

uzun zamandan beri ilk defa bir izmir toplantısında bulunamıyorum...rt67 bunun için çok üzgünüm...eminim çok güzel bir toplantı olucaktır...

dileğim bu tatlı telaşları atlattıktan sonra sıcaklar bastırmadan tekrar bir toplantı düzenleyip bütün eski ve yeni dostlarımızla bir araya gelmek...super

çok güzel bir toplantı geçireceğinizden eminim...güzel haberlerinizi bekliyorum...

not: (kulaklarımı çınlatmayı unutmayın...y789ve benim içinde çay içip sohbet etmeyi tabii ki...) hepinize sevgiler...actionsmile

e 2 kişi mi geliyor sadece? hy789

Harika bir buluşmaydı...Ortak konular üzerinde fazla yoğunlaşmış olduğumuzdan olsa gerek, başım çatlayacak gibi, tatlı tatlı ağrıyor...Telkinleri ilk dinlediğim günlerde aynen böyle olmuştu...

Driftwood76 hayatımızı kurtardın!!!

eğer seninle cafenin önünde 2 dk laflamamış olsaydık şu an ya hastanede olurduk ya da belki...ağla2

ayrıldıktan sonra tam taksi durağına geldik, taksiye binmek üzereyiz, önümüzdeki arabaya başka bir araba çarpıverdi! ödümüz koptu çıkan sesten!

iki adımcık vardı o arabanın altında kalmaya...

yani 2 kere teşekkürler...ve bence de çok güzel bir buluşmaydı...bizim de başımız ağrıyor...

demek ki bu site elemanları baş ağrısı yapabiliyor..öhöö...
y789

sevgili olep madem izmirlisin nerdeydin o zaman ? izmirliyim demekle olmuyo demiiiiy789

dünkü toplantı çok keyifli ve çok eğlenceydi herkes varlığı ile renk ve mutluluk kattı. Umutcum, bir kez daha çok teşekkür ediyorum sana sevgili arkadaşım ne kadar ince düşünceli bir insansın...

en kısa zamanda tekrar birarada olmak dileğiyle.....

teşekkürler Atakan bey tekrar tekrar iyiki hayatım değişti yi yaratmışsınız, bizlerin hayatlarında fark yarattınız.sung66

sevgilerimle....

kiss3

geldik ama kafeyi bulamadık saat bire kadar dolaştık kaçırdığım için üzgünüm
oysa sizlerle tanışmayı çok istiyordum.birde nefes alma eğitimi ile ilgili bilgi almak istiyorum
sizlerden biri yardımcı olabilirmi? yada izmirde bu eğitimi veren birileri varmı.yardımcı olursanız sevinirim.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri