İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

aliağa mı? s456 benim memleketimmm.yaş kaç kimlerdensin? aa34

herkese merhabalr.ben buraya yeni üye oldum.oldukça hoş bir siteye benziyor.bende izmirliyim.eğer toplantılarınz olursa sizlere katılak benim için çok büyk zevk olacaktır.herkese iyi geceler...

Bende bende... partysmiley
Bende İzmirliyim.
hpm2

Selamlar ve mutlu yıllar.Aranıza yeni katıldım... Toplantılardan haberim olursa katılmayı çok isterim...

ne güzel bende izmirliyim ve izmirde yaşıyorum....

Bende izmirliyim ailem izmirde ben yurtdisindayim.Kismetse subatta ordayim.Bostanli ve karsiyakanin yaz gunlerini ozledim.Izmirde yasamak bir baskak.

yaz aylarında izmirde olmak bir başkadır zaten yanİ bostanlı karşıyaka göztepe alsancak farketmez. Hepsi bir yana insanın vatanında olması bir başka zaten. Kısa bir yurt dışı gezisinde bulunmuştun yıllar önce . Oraları çok sevmeme rağmen vatanımı çok özlemişim bunu döndüğümde anlamıştım..........

Bir izmir buluşması yapsak ya..yeni dostluklar adına bence çok güzel olur:)

evet valla katılıyorum . Bir izmir topantısı yapalım. Nerede toplanacağımız çok önemli. Ulaşım çok önemli. Bir kere pazar günü oması çok uygun çünki herkers çalışıyor. Havalarda soğuduğu için üşümeden rahat rahat oturup sohbet edebileceğimiz bir yer olması çok önemli fikirleri olanlar yazsınlar değerlendirelim sevgili arkadaşlar.
hadi bakalımmmmmm

evet valla katılıyorum . Bir izmir topantısı yapalım. Nerede toplanacağımız çok önemli. Ulaşım çok önemli. Bir kere pazar günü oması çok uygun çünki herkers çalışıyor. Havalarda soğuduğu için üşümeden rahat rahat oturup sohbet edebileceğimiz bir yer olması çok önemli fikirleri olanlar yazsınlar değerlendirelim sevgili arkadaşlar.
hadi bakalımmmmmm

Aynen katılıyorum trinity.Merkezde bir yerde buluşmak en iyisi olcak sanırım ortak bi noktada happy6

ben de katılmayı çok istiyorum, fakat turizm sektöründe çalışıyorum, dolayısıyla off günüm hiç belli olmuyor:(((

BULUŞMA YERİ

arkadaşlar göztepe de susuz dedenin içinde villa fırat diye bir yer var hem çok sakin hemde fiyatları uygun. hem inönü caddesinden hemde mitatpaşa caddesinden ulaşım çok kolay buluşmaya karar verirsek orayı kullanabiliriz
SEVGİLERpartysmiley

süper bir fikir sevgili tiriniti:)hem içeride, soba da yakıyorlar, çok hoş bir ortam oluyor:)

evet banuhcuğum, sıcacık çaylar, çıtır çıtır soba ve orman ,deniz manzarası müthiş bi yer yaa hele birde sohbette yerinde olursa saatlerce kalkası gelmez insanınblissyblissyblissyblissy

sevgiler

ozaman, isterseniz villa fıratı oylamaya koyalım, çoğunluğa uygunsa gün belirleyelim:)

:)

sevgili banuh,

Değerli mod larımız ve atakan bey hep birlikte İzmirlilere bizlere zaman ayırıp bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları bir seminer planlıyorlar , görmüşsündür sitede.
Seminer katılımcı sayısı ile çok alakalı şu anda bizim toplantı yapmamız abes le iştigal eder.y789( doğru yazdım umarım)
Kendi adıma ben burayı, buradaki insanları ailem akrabam gibi gördüğüm için toplantıyı "izmir" seminerinden sonra gerçekleştirelim derim . Hem ikiye bölünmeyiz hemde birayaya geldiğimizde daha fazLa arkadaşımız katılır. Şu İzmir organizasyonu bi bitsin hayırlısıyla toplanırız banuhcuğum sevgili suzzy de bize seve seve eşlik eder eminim .blissy

sevgiler

actionsmilesuper

Atakan beyde gelicek seminer olunca. Güzel bir buluşma olucak

8977Bencede o şekilde değerlendirmek daha mantıklı Berk ciğim

sevgiler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri