İzmir'e kar yağıyor

ecemre

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Herkes bilir ki biz İzmirliler İzmir'e kar yağdığında büyük küçük seviniriz. Çünkü ayda yılda bir kar görürüz. Bugün de o ayda yılda olan günlerden biri. Tipi şeklinde yağıyor acaip fırtına var.Dışarısı buzzz gibi. Ama havada beyaz beyaz dönüşleri yok mu pek bi güzellery789

Herkes bilir ki biz İzmirliler İzmir'e kar yağdığında büyük küçük seviniriz. Çünkü ayda yılda bir kar görürüz. Bugün de o ayda yılda olan günlerden biri. Tipi şeklinde yağıyor acaip fırtına var.Dışarısı buzzz gibi. Ama havada beyaz beyaz dönüşleri yok mu pek bi güzellery789
yazin görürüm ben sizigirlhaha

evet yağıyprda tutmuyor mübarek, en son ne zaman yağdı sanırım 3-4 yıl oldu, daha geçen hafta tişörtle gezenleri görebiliyordum çok ilginç, bir o kadarda romantik bir hava var, kapalı, karlı, içten, dingin, eski günlerdeki gibi v.s. v.s. çok hoşuma gidiyor:)

Valla bizim burda hiçte dingin değil ,kuduruk khkh56 Çılgın gibi fırtına esiyor.Her tarafı birbirine katıyor.

Kıskandırmak gibi olmasın, bu yılın ilk karında kartopu oynadım bugüny789

Kıskandım valla.Ama belki bizde yarın dağlara gider orda oynarız karlarla.y789

çok kısa bi süre yağdı keşke daha fazla yağsaydı hemde hava soğukluğunu engellerdi.ama bukadar yağması bile mucze :)

ayyyy nası mutluydum yağdıığında. hattaa dedim ki keşkee çok çok çok yağsaa donmaya üşümeye razıyımm ben dedimm altında dolaştım yuppii .tekrar yağsın

ben 22 sene Ankara da yaşayan birisi olarak kara fazlası ile doymuş birisiyim.Kar yağdığını görmek tekrar güzel bir duyguydu...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri