iyiki doğdun derya88 :))))))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sultan

Guest
iyiki doğdun..sevincli
sağlıklı mutlu nice yıllara956k
hep gülmen dileğiyley789
adszlzl.png
iyiki varsın canımmm

çok incesin canım benim saol sende iyiki varsın hepberaber güzel günlere güzel başarılara sağlıkla canım benim saol sevgiyle kal...

bak üfledim dileğimide söyledim en kısa zamanda gelmesini seçiyorum tekrar teşekkür ederim iyiki varsın canım benim sevgiyle kal...

iyiki doğdun deryacım doğum günün kutlu olsun..yeni yaşın hayır ve güzellik getirsin sana :)

aslında resmin sayfada ıkması gerekiyodu ama teknik bi sorun oldu sanırımsevinclismil56 ama linke tıklayabilirsin canım

çok teşekkür ederim esracıgım iyi dileklerin için. sevgiyle kal...

evet baktım şimdi harika saol...

bird103qyse4.gif

teşekkürler esracıgım sevgiyle kal...

Canım doğum günün kutlu olsun

birtday2tr.gif

bird11xr6.gif

Melekler yanında olsun şekerim en güzel dileklerimi içtenlikle sana yolluyorum

melek.gif

gelindamat_pastalar__21_.jpg

dogum günün kutlu olsun yeniyaşın sağlık huzur mutluluk getirsin ^-^

iyiki doğdun ben de geldim sevgiler
902.gif
üfle dileğinide tut bakalımblissyblissyblissyblissy

Deryacım nice yıllara sağlıkla huzurla umutla isteklerin gerçekleşmiş olarak girmeni diliyorum.

Derya'cığım,tüm sevdiklerinle sağlıkla,mutlulukla ve başarılarla dolu bir yıl geçirmeni diliyorum..k8908

İyi ki doğdun ve iyi ki yanımızdasın..ttli3

Nice senelere..

tüm iyi dilekde bulunan herkese beni çok mutlu ettiniz iyiki bu sitedeyim iyiki varsınız herkese mutluluklar diliyorum sevgiyle kalın hepiniz teşekkürler teşekkürler teşekkürler.....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri