iyiki doğdun aybükem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sultan

Guest
sağlık,mutluluk bolluk ve bereket dolu nice günler geçirmeni diliyorumsevincli
bütün ömrün boyunca mutluluk gölgen olsunO0
iyiki varsın sevgiyle mutlu kalıny789

ömrün uzun, yaşamın bereket dolu olsun. N İ C E Y I L L A R A AYBÜKEM

canım doğum günün kutlu olsun.bengusu'cum erken davranmış kutlamış bile.dilediğin tüm güzelliklerin gerçekleşmesi ümidiyle.iyi ki doğdun mutlu yıllarrrrr sanaaaaaahappy6

Doğum günün kutlu olsun adaşım saplıklı mutlu nice yaşlara inşallah:))

sevgili bengusu,genco,cansın sen,nefti çok teşekkür ederim iyiki varsınız çok mutlu oldum mutluluk hep gölgeniz olsun sizinsevincli

Doğumgünün kutlu olsun aybükem'ciğim..sevincli

Eşin ve çocuklarınla,tüm sevdiklerinle birlikte sağlık,mutluluk ve başarılarla dolu bir hayat diliyorum canım..k8908

İyi k doğdun,iyi ki bizlerlesin..happy6

Nice senelere..actionsmile

(bu arada resim ekleyemedim her nedense,yine bir sorun var)

herkese çok ama çok teşekkür ederim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri