iyi niyetle bir öneri ANI YAŞAMAK

bariz

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Telkinler sabırla dinleyen herkes için çok faydalı.Hatta gerekli bence.Burda eksikliğini çektiğimiz güven duygusunu ve mutluluğu buluyoruz ertelemeden sucluluk duygularından ve sigaradan kurtuluyoruz :)benim aklıma geldi anı yaşamak için bir telkin olsa.çünkü anı yaşamak çok önemli ve güzel bir şey.Tam olarak anı yaşayabilirsek beyin kimyamız çok daha dengeli ve sağlıklı olur ve tabi düşüncelerimizde ve tabi bizlerde..ne güzel olur Anı yaşama telkini olsa sitede =)

Katılıyorum son derece çok iyi fikir doğru söylüyorsun ;) bulursan pm olarak atarsan çok sevinirim

Var mı bi gelişme banada lazım.Farkındalık çok önemli

zaten anı yaşayabilseydik hiç bir telkine ıhtiyacımız yoktur ...farkında olmamız lazım herşeyin bunun için osho nun kitaplarını tavsiye ediyorum onları okuyun ve uygulayın hiç bir kişisel gelişim kitabına ihtiyaç dumazsınız...

ben istek parçamı bildiriyorum.. affetrme telkini..
var mı böyle bir telkin?
doğru olmasa da sürekli affettiğimizi söylesek gerçekten affetmeyi başarabilir miyiz ki?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri