iyi ki doğdun Zerynthia...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

suzzy

Moderator, Sultan Oğuz
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
24

canım benim bu doğum gününde bu başlığı açmak bana nasipmiş...çok mutlu oldum valla..girlhaha

doğum gününde senin için dileyeceğim çok şey var...ama en çok senin gönlünden geçenlerin gerçekleşmesini diliyorum...krzm67

ailen ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu bolluk ve bereket dolu yılların olsun...

happybirthday16bd0.gif

daha nice yaşlarını birlikte kutlamamız dileğiyle...sevgiler bebğim...actionsmile

dogumgunu4ii5.gif

doğum günün kutlu olsun, umarım yeni yaşın mutlu ve sağlıklı olsun..

Ayyy ikinci olamadımmmmm :P Üçüncüyümmm İyi ki doğdunnnnn, iyi ki doğdunn ;)) Bereketli, huzurlu, mutlu bir ömrün olsun ;)))

5111795.jpg

Heyyyy,

Demek sen de terazisin ha??? Heyoooo....
Canım benim, bu neşeli, mutlu, sağlıklı, capcanlı halin daim olsun :)))

Bereket bolluk gelsin hep seni bulsun....
Aşk dolu, sevgi dolu, tutku dolu bir ömrün olsun:)))

Sevdiklerin hep yamacında olsun:))

Dileklerin bir bir gerçek olsun inşallah:))))

İyi ki varsın canım, iyi ki doğurmuş annen seni... Kendisine de sevgilerimi iletiyorum :)))

cd47292fffcb0dc3c5aa.gif

iyi ki doğdunuz.actionsmile
sağlıklı mutlu bolluk ve bereket dolu nice yıllara....
yeni yaşınızda gönlünüzden geçen dilekler bonusuyla kapına gelsin.
sevgiyle mutlu kalıny789

dogum-gunu1-9433.gif

bu güzel yaşlarını ilerde hep mutlu bir şekilde hatırlamanı dilerim..yüzün hep gülsün ve seni seven çok insan olsun...

Happy birthday to youuuu
Sütünü içte rahat uyuuuuu
Happyyy birthday to youuu
Sevdiğinle mutlu büyüüüüü.....

İyi ki doğdun sevgili terazi, iyi ki varsın. Nice yıllarda mutlu ve huzurlu olman dileğiyle , yeni yaşın kutluuuuu olsunnnn.... :))

Zerynthia Doğum gününü kutluyorum.Hayat yolculuğunun keyifle ve beraberce devam etmesini umuyorum.İyiki doğdunnnn :))

Allah nice güzel yıllar daha nasip etsin sana zerynthia, kendine iyi bak:)

Mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar dilerim. Yeni yaşınız uğur getirsin.:)

Sevgiler. kiss3

Hazalcım.

Foruma geldiğinden beri, gerek paylaşımların gerekse içten tavırların ve foruma kattığın sayısız güzelliklerle ailemizin önemli bir ferdi oldun.

Hassas, naif ve sevgi dolu kalbinle, buradaki bir çok kişiye de yardımcı oldun oluyorsun. Seni tanıdığım günden bu güne çok yol katettiğine inanıyorum. Gelişirken geliştirip, öğrenirken öğrettiğin çok şey oldu. Seni kutluyor ve seninle gurur duyuyorum.superxy

Daha bir çok güzel şeyleri yaşamına katmanı, yeni yaşında yeni adımlar atmanı, başarı ve mutluluk eşliğinde emellerine bir bir ulaşmanı diliyor, doğum gününü kutluyorum.

Mutlu Yıllar..956k

canimcimm_1095726539dogumgunu5.gif

Hazal'cim öncelikle çooook teşekkür ediyorum.
Foruma olan katkıların ve yardımların için.

Daha sonra da doğum gününü kutluyorum.İyi ki doğdun.İyi ki bizlerlesin.

Yeni yaşında tüm dileklerin gerçek olsun.
Zekanın ve çalışkanlığının karşılığını alacağın müthiş bir yıl seni bekliyor.

Bu yıl tüm teraziler için harika olacakmış.y789

Doğum gününüz kutlu olsunn,sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar diliyorum.956k

Nice mutlu yıllara hep böyle capcanlı mutlu bir hayat yaşaman dileğiyle iyiki doğmuşsun bu güzel dünyamıza canım....

canım arkadaşımm benimm..küçük vampirimm..ii varsınn i dogdunn..mutlu nice yıllaraa...
süper kişiliksin sennn....tüm güzelliklerii hayatınaa çektigine cekecegıne iinanıyorumm...
kojaman öpüyorummm

Hayatında ,bütün isteklerinin yeni yaşınla birlikte gerçekleşmesi dileğiyle...mutluluklar:)

yüzünü gülümseten masallar hiç bitmesin... : )

mutlu yıllaaar..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri