iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğum gününüz kutlu olsun.Herşey gönlünüzce olsun. İyiki varsınız. İyiki bu siteyi kurmuşsunuz. Hayatıma kattığınız güzellikler kat be kat size dönsün...

nice seneler atakan bey.

her şey olduğundan daha güzelleşmiş ve tüm güzelliklerin artmış olduğu güzel günler yaşamanız dileğiyle..

fri17bt71xa4.jpg

Bu benim siteye ilk mesajım. siteyle tanışalı 21 gün oldu. telkinleri aralıksız dinliyorum. etkileri daha sonra paylaşmak isterim ancak Atakan beyin doğum günü olduğunu öğrenince kutlamadan çıkmak istemedim.

İnsan uzun zaman sonra kendinde güzellikler hissetmeye başlayınca katkısı olan insanlara nasıl teşekkür edeceğini yada özel günlerini nasıl kutlayacağını bilemiyor. Eminim insanlara yaptığınız iyiliklerin karşılığını hayatta şu veya bu şekilde mutlaka alıyorsunuzdur. yine de duyguların ifadesi için güzel dilekler dilenmesi insanı mutlu ediyor. Umarım hayatınız boyunca güzellikler yanıbaşınızdan ayrımaz. Hayatta var olan herşeyden keyif almanız dileğiyle Doğum Gününüz Kutlu Olsun Atakan Bey. blissy

mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum...

mutlu seneler atakancım aslan kardeşim benim herşey gönlünce olsun guitarcilgin897

İyiki doğdunuz iyiki varsınız Atakan Bey.....

atakan beyy :) hayatıma sihirli değneklee deyipp karşılıksızz hayatımı değiştirdiğinizz içinn cok cok cok teşekkür ederimm..daha sizinlee konuşma fırsatımızz olmadıı ....ama mükemmel biri oldugunuzu tahmın etmek hiçte zorr değill ...

mutluu yıllarr ii dogdunuzzz ..İİ VARSINIZZZ :)

böyle harika bir grupta sizler gibi harika dostlarla bir arada olduğum için her zaman gurur duydum...

bizleri bu çatı altında topladığınız için size sonsuz sevgilerimi sunuyorum...iyi ki doğdunuz atakan bey ve iyi ki bir çok kişinin hayatını değiştirdiniz...

sizi seviyoruz...sağlıklı mutlu huzurlu bolluk ve bereket dolu nice uzun yılları birlikte kutlamamız dileğiyle...sevgiler...actionsmile

dogumbuyuk01ef8.jpg
blissy

nice yıllara..
doğum gününüz kutlu olsun

Doğumgününüz kutlu olsun Atakan Bey..

Tüm sevdikleriniz,dostlarınız ve hayatimdegisti üyeleriyle birlikte kutlayacağınız başarılarla dolu nice seneler diliyorum..

pasta2ya5.jpg

Atakan Bey...iyi doğdunuz iyi ki varsınız...nice nice doğum günlerine... :)))

mutlulukla kalın devamlı kalın.iyiyıllar.

mutluluklar atakan bey

nice mutlu yıllar Atakan Bey herşey gönlünüzce olsun.....

Yeni yaşın yeni güzellikler, başarılar ve mutluluklar getirsin..superxy

Doğum günü hediyeni ikram etmiştim :)

O yüzden fazla uzatmıyorum.

Mutlu Yıllar..956k

yeni yaşınızda da ,insanların ruhlarına mutluluklar dağıtmaya devam etmeniz dileğiyle :)Sizde yaşamınız boyunca hep mutlu olun...

Çoook teşekkür ediyorum.
Şehir dışında olduğum için geç yanit yazabildim ancak tüm mesajları duygulanarak tek tek okudum.

33 yaşımı bitirdim ve 34 yaşından gün almaya başladımy789

Bu sene gerek kişisel gelişim merkezimizin açilmasi gerekse diğer bir çok konuda yeniliklerle çok güzel bir yıl olacak.

Güzel dileklerinizin katlanarak size geri döneceği hep birlikte muhteşem seneler...

happy6

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri