bidim ' Alıntı:Merhaba, guzel paylasimlar icin ben bir adim attim....umarim bende kendimce yerimi bulurum aranizda....
bidim ' Alıntı:Merhaba, guzel paylasimlar icin ben bir adim attim....umarim bende kendimce yerimi bulurum aranizda....
**shamanic** ' Alıntı:cat56 dostum dediyse başımzıın tacı olursun bidimcim.... cat22
cat56 ciğimizin yanında olduğun için ve paylaşımlarını öncelikle ondan esirgemediğin için asıl biz sana nasıl teşekkür etsek bilemedim... cat3500
gönlümüz burada olan her dostunuzla bir çarpmakta zaten.. gelişin sevgimizi büyüttü... blissy
hoşgeldin sefalar getirdin...
değerli bir canımızın .. değeri olduğun için ayrıca sevgiler...![]()
Şamanik kardeşim bu bidim varya onda bir yürek var benimki solda 0 kalır vallaaaaa başka ne diyimki gulensmiley
aydarçın ' Alıntı:bidim : Bende yeniyim senin gibi ama hoşgeldin, güzel paylaşımlarda buluşmak üzere.
pisimbat : İnsanın "canım,can dostum" diyebildiği birinin olması çok güzel daha nice yıllar beraber olmanız iyiyi de kötüyü de beraber taşımanız dileğiyle...
evet ben kolay kolay can'ım diyemem dediğim kişide ne kadar özel siz tahmin edin artık thumbsanim kiss3
**shamanic** ' Alıntı:cat56 dostum dediyse başımzıın tacı olursun bidimcim.... cat22
cat56 ciğimizin yanında olduğun için ve paylaşımlarını öncelikle ondan esirgemediğin için asıl biz sana nasıl teşekkür etsek bilemedim... cat3500
gönlümüz burada olan her dostunuzla bir çarpmakta zaten.. gelişin sevgimizi büyüttü... blissy
hoşgeldin sefalar getirdin...
değerli bir canımızın .. değeri olduğun için ayrıca sevgiler...![]()
aydarçın ' Alıntı:bidim : Bende yeniyim senin gibi ama hoşgeldin, güzel paylaşımlarda buluşmak üzere.
pisimbat : İnsanın "canım,can dostum" diyebildiği birinin olması çok güzel daha nice yıllar beraber olmanız iyiyi de kötüyü de beraber taşımanız dileğiyle...
bıdım hoşgeldin safalar getirdin... cat56 ciğimizin canı, candostu..bizimde canımızdır...yerin, canımızda, yüreğimizde...Merhaba, guzel paylasimlar icin ben bir adim attim....umarim bende kendimce yerimi bulurum aranizda....
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.