itü sözlük e statü için geldim

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
statüko göz önüna alınır ise, gelmeseydin de olurmuş denecek durum.

rep peşinde dualar edecek, adak adayacak, tek başına dana bile kesecek* bir yazarın kutsal fikridir bu..

kendisine burada bir çift sözüm olacak o zaman

bro

statü için geldiysen bol bol yaz..

olumlu bir statüyse ise derdin, hem bol bol hem adam akıllı yaz..

sağlam bir statüyse asıl amacın hem bol bol, hem adam akıllı, hem de klavye delikanlılığı yapmadan yaz..için dışın bir olsun, şeffaf olsun..yazdıkların dürüstlüğünün timsali olsun, akabinde biraz espritüel olsun..yazın fikirleri doğru yerden çekip çıkarabildiği gibi lafları gediğine oturtsun..herkese bir yararı dokunsun..

statü için geldiysen itü sözlük'e

yazdıkların güzel olsun!

*

itü sözlüğe gelmeden önce sözlükte statü diye birşey olduğundan habersiz bünyeleri* şok eden itiraf.

''statü herşeydir ben hiçbirşeyim'' anlamına geliyor galiba meali. gerçek hayatın sözlüğe yansıması diyebilirim sadece. ''insan hiçbirşeydir makam herşey''in sözlüğe uyarlanmış hali.

- evet sevgili dördüncünesilforever. yeni bir ortam… yeni bir nesil.... ne diyorsun?

- valla abi dediğin gibi. daha yeni yeni alışmaya başlıyoruz yazarlar olarak. ama her birimiz sözlüğe faydalı olmak için geldik. ilk haftadan anket başlıklara fazla ilgi gösterirsek mazur görülmeli kanaatindeyim.

- statü için ne diyorsun ?

- bunu konuşmak için daha erken. yazar arkadaşlarıma güveniyorum. takdire şayan bir esermiş butonu ile beni şahlandıracaklarına inanıyorum.

- 4. nesilsin diye hakkında ileri geri konuşanlar varmış ?

- bu konuda konuşmak istemiyorum. hakkımda dandik yazar diyenlere sözlükte girilerimle cevap vereceğim.

- teşekkürler. iyi giriler.

- eyvallah abi.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri