İTİRAF EDİYORUM:)))

fgceker

Banned
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
9

İtiraf ediyorum ben uslanmaz bir mükemmelliyetçiyim girlhahagirlhahagirlhaha

Çevirdiğim bu skript yoksa başımı bu kadar neden ağrıtıp,midemi bulandırsın değil mi ama girlhaha

25fead89a626f5da5804150b2888f3c1.gif

İtiraf ediyorumutananadam;

ben sevgi arsızıyım... utananadam utananadam

İtiraf ediyorum; ben anarşist ruhluyum :D

Ayyy ben bişey daha itiraf edicem utananadam utananadam utananadam

Seni çooook seviyorum girlhaha girlhaha girlhaha

Ohhh be rahatladım yrl78

Ayyy ben bişey daha itiraf edicem utananadam utananadam utananadam

Seni çooook seviyorum girlhaha girlhaha girlhaha

Ohhh be rahatladım yrl78

kimi ?cilgin897wave44 ismini bilmediğimizi bilmen rahatlamana engel olur benden söylemesi isim isterizzz blissyhappy6

kimi ?cilgin897wave44 ismini bilmediğimizi bilmen rahatlamana engel olur benden söylemesi isim isterizzz blissyhappy6

dunk56 O kendini biliyor girlhaha girlhaha girlhaha

Bende onu biliyorum sevincli sevincli sevincli

Yeterince kafa karıştırıcı olmuştur umarım girlhaha girlhaha girlhaha

dunk56 O kendini biliyor girlhaha girlhaha girlhaha

Bende onu biliyorum sevincli sevincli sevincli

Yeterince kafa karıştırıcı olmuştur umarım girlhaha girlhaha girlhaha

evet yeterincemusic45 kendini bilen aşıklar mutluluklar....sapkal89f678h

bu superdi:D:D

itiraf ediyorummm itiraf etmeye degcek biseyim yokmu ne?sevincli

itiraf ediyorum,, bazen istemeden insanları kırabiliyorumm. . .

itiraf ediyorum,bazen itiraf etmeye çekindiğim şeyler var 956k956k956k

itiraf ediyorum kimseye bagıramıyorum kimseye hyr diyemiyorum bu huyumdan nefret ediyorum ve bir an önce kurtulmak istiyorum!!

İtiraf ediyorum; işe yaramaz, tembel insanları sevmiyorum.

benimde bir itirafım var, modern tıbbın herşeye bir çözümü olacağına ve kendi kişisel gelişim çabalarıma kuvvet olsun diye medikal destek almak için psikoloğa gittim sosyal fobi olabilir dedi bir ilaç verdi 1 ay kullanıp tekrar kontrole gideceğim işin ilginç yanı ben tıbbın bu konuda yetersiz olduğunu herşeyin bilinçaltında yattığını düşünürdüm ama doktorun anlattığına göre medikal tedavi bu işin lokomotifi ve ömür boyu kullanılacağını sanıyordum böyle bir şey yokmuş 6 ay 1 sene arsında hastaların çoğunda olumlu cevap veriyormuşblissy

itiraf ediyorum icimdeki gucun farkindayim... ve artik daha kolay affediyorum

İtiraf ediyorum yaptığım işler bittiği halde patronuma çok geç haber veriyorum. (Ama bunu niye yaptığımı bilmiyorum. Galiba fırça yemek hoşuma gidiyor. )y789

itiraf edyorum cok cabuk sinirleniyorum ben :p

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri