- Reaksiyon puanı
- 0
İlk günümün içindeyim bütün gün sitede safariye çıktım O yorum bu Başlık şu konu derken MP3 leri dinlemeye koyuldum rahat şimdiye kadar 10 saat oldu ortalama 70-80saat dinlenmesi gerekiyormuş ( adı üstünde ortalama işte ) ortalamaya çok sürmeden ulaşacağımı düşünüyorum ( tüm algılarımla bende ses duymamıyorum nakavt durumdayım ) bir boksörün abondene olması gibi bilinç ve bilinçaltımın arasındaki filtre iptal durumda değişimi adım adım hissediyorum şimdiden rahatlamış durumdayım bol bol anlamak için araştırırken site Özlem Şahin'in Taksi örneğini yaşıyorum aaa ! oraya götür bbb! buraya götür derken TAKSİCİYE doğru adresi verdim ben ne saçmalarsam saçmalıyım , gideceğimiz nokta orasıdır yani ilk başta dinlemeye başladığım Suçluluk dunk56 ve EGO güçlendirme krzm67 gayet iyi gitmek anlayacağınız .. Çok fazla kafanız karıştıysa MP3 leri tavsiye edildiği gibi indirip dinlemeye başlayın , o arada isterseniz sitede benim gibi safariye çıkabilir , konuyla alakalı bilgiler edinebilir MP3 playerınıza takıp çapkınlık yaparken dinleyebilirsiniz music45 sizin kafanız başka yerdeyken sizinde isteğinizle o çoktan değişimi başlatmış ve ilerlemeyi yaşıyor olacaksınız , birgün içersinde benden taşanlar bunlardı..Bu arada çaktırmadan ailemede dinletiyorum değişimlerine kıskıs gülüyorum sabahtan beri babam diyorki"su terapisi mi yapıyorsun?" ne demezsin blissy y789