Işık'ca

bir kaç nokta var. Farkındayım. Tekrarın farkındayım. Nasıl çözeceğim bilemiyorum. Hep bu minvalde dönüyor hayatım. Nasıl çıkacağım buradan bilemiyorum......

İYİ HİSSETMEK İYİ HİSSETTİRİYOR
İşte size iyi bir haber; kendinizi kaygı, suçluluk, kötümserlik, erteleme, düşük benlik saygısı ve depresyonun diğer "dipsiz kuyu" lardan ilaçsız kurtarabilirsiniz!İYİ HİSSETMEKte, psikiyatrisst David Burns duygularınızı harekete geçirecek ve hayata daha olumlu bakmanızı sağlayacak, bilimsel olarak test edilmiş teknikler sunuluyor.
Duygudurumunuzdaki dalgalanmaların nedenlerini anlayın
Olumsuz fikirleri kafanızdan silip atın
Suçluluk duygunuzla başa çıkın
Sevgi ve onay bağımlılığınızın üstesinden gelin
Özgüveninizi arttırın
"Hiç bir şey yapmamak" ile baş edin
Depresyonun acı veren girdabından kurtulun
"Okunacak ve tekrar okunacak bir kitap!"
Los Angeles Times

Başlangıçta çok ağır geldi. Pek anlayamadım daha doğrusu karışık geldi. Şimdilerde çözdüm dilini ve gerçekten faydalanacağım. İnanıyorum. Güzel bir kitap tavsiye ediyorum.

Herkese günaydın. Mutlu, sağlıklı hayallerin gerçek olduğu, mucizelerle dolu bir gün olsun.t678

Akşam telkinlerimi dinleyip yattım ve aylardan sonra ilk kez karabasan dedikleri olayı yaşadım. Eskiden çok sık olurdu fakat uzun süredir olmuyordu. Kolay atlattım. Rüyalarım karma karışık, bir kız çocuğu vardı rüyamda. Kafasından yara almıştı. Yarası açıktı ve ben onu temizliyordum. İçim acıdı. Çok kötü durumdaydı. Halam ve kızları yanımdaydı. Çocukluğum onlarla geçti. Değişiyor bir şeyler. İyileşme ve değişim devam ediyor.

Parçalı bulutlu şu an hayat. Bir güneş görünüyor bir kayboluyor. İçimde yeni oluşumlar var. Hissediyorum. Netleşiyor düşüncelerim aklım. Güzel şeyler olacak hissediyorum

Hayatınızı değiştirecek adımları atarken, resimleri mekanlarınızda kullanmayı unutmayın. Çağrışım metodu en güçlü metodlardan biridir. Resimler çarpıcı ve her baktığınızda sizi yerinizden oynatacak kadar güçlü olsun. Tabii ki göreceli bir kavram. Ancak odanıza asacak bir resim seçecekseniz, bir mağazaya gidip ne var ne yok diye bakmayın. İnternetten bulabilir ve yüksek çözünülürlükte bastırabilir, çerçeveletebilirsiniz.

evet ben avatarimi telefonumun ekranina koydum.birden acinca sanki biMisiz gibi geliyorr.. :)) gecen gun yolda yanimda oturan kadin hep ekrana bakti..ben telefonumla oynarken :)) baskalarininda merakla bakmasi hosuma gidigor..onlarda bizmisiz gibi bakiyorlar .enerji cogaligorr :)))

her şey tamda bitti dediğim anda rüyalarıma geri döndün bakalım hayırlısı.

Bugün sevgili yavrularımla harika bir gün geçirdim. Resim kursuma uğradım. Resmimin birini bulamadı hoca inşallah kaybolmamıştır. Çünkü çok emeğim vardı onda ve harika gidiyordu. Nefis bir resimdi kaybolursa cidden üzüleceğim. Yeni bir güneş gözlüğü aldı yavrum italyan tipiymiş. Nasılda yakıştı canımın içine. Güle güle kullansın hep güzelliklere baksın güzel gözleri. Meleğim benim. (erkek bu arada, neden melek, e meleklerin cinsiyeti yoktur da ondan :)

Örümcek fobim var eskiden beri bir oyun var örümceğin elinden kelebekleri kurtarıyosun. Oynuyorum ama tüylerim diken diken oluyo. Sanki beni yakalıyo gibi hissediyorum. ıyyyyyy

Ata Demirer - Nazende sevgilim Yâdıma düştün - BEYAZ SHOW - YouTube

Değdi saçlarıma bahar gülleri Nazende sevgilim yâdıma düştün Sevenin bahtına bir güzel düşer Sen de tek sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün Gözlerim yoldadır, kulağım seste Ben seni unutmam en son nefeste Ey ceylan bakışlım, ey boyu beste Gurbette sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün Sensiz dağ yoluna çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller lâleler "Sen niye yalnızsın?" sordular eller Gurbette sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün

"Bir şeyin imkansız olduğuna inanırsanız, aklınız bunun neden imkansız olduğunu size ispatlamak üzere çalışmaya başlar. Ama bir şeyi yapabileceğinize inandığınızda, gerçekten inandığınızda, aklınız onu yapmak üzere çözümler bulma konusunda size yardım etmek için çalışmaya başlar." David J. Schwartz

"İnsanlar kendi durumlarıyla ilgili olarak her zaman koşulları suçlar. Ben koşullara inanmam. Bu dünyada yol alan kişiler, ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan ve bulamadıklarında yaratan insanlardır."
George B. Shaw

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri