Işık'ca

Ama çözemediğim şey terapi ücretlerinin neden bukadar fazla olduğu..yani kullandıkları bir materyel falanda yok :)oturup dinliyor sadece:)devlette psikolog sayısı çok az..keşke özellerde daha çok kişiye ulaşılabilme imkanı sağlansa..herkes bu hizmeti alabimeli.çünlü en çok ihtiyacımız olan şey içimizİ birilerine dökebilmek..bunun en sağlıklı yoluda psikologdan geçiyor..

devlet hastanelerinde psikolog var, ben gidiyordum ama bir seferinde seans sonrasında randevu almayı unuttum ben, o da vermeyi unuttu :D ama var böyle birşey yani

Ama çözemediğim şey terapi ücretlerinin neden bukadar fazla olduğu..yani kullandıkları bir materyel falanda yok :)oturup dinliyor sadece:)devlette psikolog sayısı çok az..keşke özellerde daha çok kişiye ulaşılabilme imkanı sağlansa..herkes bu hizmeti alabimeli.çünlü en çok ihtiyacımız olan şey içimizİ birilerine dökebilmek..bunun en sağlıklı yoluda psikologdan geçiyor..

çok çok haklısınız. Ben yavrum için gittim. Onu götürdüm seans sonrasında 180 tl istediler en az beş seans gerekli yavrum ücreti duyunca müthiş bir hayal kırıklığı yaşadı. Şimdilerde oda benimle telkin dinliyor ve geçen seneye oranla çok çok daha iyi. Bizde karar verdik evden bir psikolog çıkarcaz:) Küçük oğlum psikolojiyi kazanırsa hepimizi bedava tedavi edecek:)))

Bugün yeni evimin duvarına 'duvar kağıdı' seçtim. Ben çabuk karar vermekten pek hoşlanmam. Fakat üzerinde fazla düşünmeye vaktim yoktu. O yüzden hemen siparişini verdim. Fakat aldığımdan beridir "acaba doğru mu karar verdim başka desen mi olsaydı? Renkleri uygun muydu? " soruları aklımı kurcalayıp durdu, sinir oldum sinir, hala da emin değilim. Neticeyi görene kadar da olamayacam galiba. Umarım sonuç güzel olur ve ben pişman olmamdusun2

ilk kararkar hep en iyi kararlardır bence..içindeki ses devreye girmeden o bu mu demeden..ben ne kadar düşünsemde hep il olanda karar kılarım :)

ilk kararkar hep en iyi kararlardır bence..içindeki ses devreye girmeden o bu mu demeden..ben ne kadar düşünsemde hep il olanda karar kılarım :)

iyide zaten çok düşünerek karar verdim. Acele karar verdim, bundan pek hoşlanmam

"Barış içinde köle olmaktansa, tehlike içinde özgür olmayı yeğlerim."
Thomas Jefferson

Angus & Julia Stone - All Of Me lyrics - YouTube

bu acinin bir tedavisi var mi
belki yiyecek bir seyler almalıyım
ama yemek bu boşlugu gidermeyecek
ben sana açım aşkım

bir baska günü daha atlattım
soguk odamda
arkada kalan kirintilar ve parçalarda
senin hatirandan sag çiktim

herseyim tamamen senin için
tek gördügüm sensin
sen tüm ihtiyacim olansin

beklemenin bir ilaci var mi
galip dönen aşkları
bir panzehir var mi nefret ettigim
sensiz geçen her saniyeye

tek gördügüm sensin
sen tüm ihtiyacim olansin

tüm bu yasam sadece ask için
bu seçecegim tek yol
ve her sokak ve bulvar
sadece beni sana geri götürecek olan

tek ask, tek ask, tek ask
tek ask, tek ask, tek ask

bana yardım ettin ya o yüzden 44a Allah eksik etmesin blissy

teşekkür ederim. Çok farklı bir gün. Hayat ne zaman ne getirecek hiç belli olmuyor. Yine de çok seviyorum yaşamayı. Nefes aldığım her an için minnettarım. Sizleri seviyorumactionsmile

Keşke kendimi bazı konularda eğitebilseydim. Keşke daha uzak yaşamayı ve bir sarmaşık misali sarılmadan yaşamayı becerebilseydim. Mesafe koymayı, ağırdan almayı ve hayranlığımı abartmamayı öğrenebilseydim. Kendime rağmen ilerlemekten kurtulabilseydim. Bezdirmeden, üzmeden ve üzülmeden... Ne zor şey bir borderline olmak. Neden abartıyorum ki her şeyi, neden üstüne düşüyorum, neden peşinden koşuyorum? Neden mesafe koyamıyorum araya? Neden illlede aklımın başına gelmesi için mideme bir yumruk yemem gerekiyor? Ve lanet olsun, neden hala öfke duyamıyor ve elimin tersiyle itemiyorum insanları? Neden affediyorum ve hiç bir şey olmamışçasına aynı duygularımı korumaya devam ediyorum? Ben neden nefret edemiyorum? Neden kızamıyorum? Kahretsin neden kızamıyorummmmmm??????

Ben ne onursuz ne gurursuz bir kadınım yaooo67

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri