Işık'ca

Perceremin önünde güvercinler öpüşüyor. Utanmazlar yalnız olduğumu biliyorlar nispete gelmişler:)

AYIP BEblook

Hayal et & İnan

Şimdi Şu AN'da neredeysen ...

Bir bakmışsın ki inandığın yerdesin.....

yakalayamadım yıldızımı, bir gök kuşağı gibi ben gittikçe o gitti ve silindi gök yüzümden. Kalbimi götürmeseydi iyiydi... Beni benden alıp gitti...Kalbimi çalıp gitti...

acaba binbaşından sonra bişey olunmuyo mu? Bu rütbede mi kalacam artıkblook Ne güzel yükseliyordum4897dusun2hy789

Size en aydınlık gelen ışık, karanlığın içinde yanandır...

ışık abla, moderatörlük için başvuru yapsana y789 yakışır sana cidden :)

Teşekkür ederim. Çok naziksin. Benimki sadece bir şaka, azıcık gülümsemek adına yaptığım bir şey. Yoksa rütbeler insanın değerini belirlemez hayatın hiç bir alanında:) Çok teşekkür ederim. Burada geçici olarak bulunuyorum. Bir kaç hafta sonra buradaki maceram sona erecek ve ben hayatın başka bir sahnesinde rolüme devam edeceğim. Fakat burayı da buradaki insanları da çok sevdim ve çok şey kattı bana bu site. Her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.actionsmile

Eveeeeet, şimdi kahvaltı vakti. Yavruma kahvaltısını yaptırıp geleceğim. Dileyen buyursun arkadaşlar başımın üstünde yeriniz var.girlhaha

sen gidersen buraların tadı kalmaz ama

yok tadı yine olur ama Işık tadı eksik olur o kadar. Eksikliğimi başlarda hissedersiniz sonra sonra alışılır ve nihayetinde hatıralarınızda ki yerimi alırım. Bir Işık abla vardı dersiniz.
Ne demiş şair
"BAKİ KALAN BU KUBBEDE, BİR HOŞ SADA İMİŞ." işte benden de geriye bir hoş sada kalırsa ne ala:) lakin her veda yürek burkar. Her ayrılık can yakar. Buda insanoğlunun dünya hayatında alnına yazılmış, kurtuluş yok. ooo67

"Daha önce hiç sahip olmadığın bir şeye sahip olmak istiyorsan, daha önce hiç yapmadığın bir şey yapmalısın."
Nossrat Peseschkian

Unutmadım seni,unutamam sevgili. İçimde hep bir umut, bin yıl geçsin yine bu umudumu yitirmem. Ben seni yüreğimde asla bitirmem...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri