- Reaksiyon puanı
- 1
yakında ölürsem şaşırmayın r fikri var aklımda ailem yüzünden , çaresizlikten r edicem içimdeki çaresizliği ancak bu şekilde dindiricem , belki cehenneme gidicem biliyorum ama yapıcam bile bile yapıcam artık tak etti , ölmeden öncede babama acı çektirmek için çok kötü bişey yapıcam hayatının sonuna kadar vicdan azabı ve suçlulukla geçircek yapıcağım şey yüzünden hapise bile girebilir , beni çok arıycak pişman olucak ama iş işten geçti . Elimden hiç bişey gelmiyo artık en iyi yol bu . Bana yaptıklarından bıktım usandım tak etti artık . Küçüklüğümden beri hergünüm ağlayarak kara kara düşünerek bağırılarak azar işitilerek geçti . Şevkat denen bişey görmedim . Ama bitti bütün her şey bitti , ahiretimde dünyamda onlar yüzünden bitti ölücem öldükten sonrada arkamdakileri hem süründürcem hemde acı vicdan azabı çektircen . Şimdide beni okuldan alıcak artık yeter benim hayallerim var bende insanım bende okuyup bi iş sahibi güzel bi hayata eşe sahip olmak istiyorum ama artık hiç birini hiç bişeyi istemiyorum. Oysaki okul derslerim çokta güzel . Benden bu hayat için bukadar elimden geldiği kadar sabrettim buraya kadar dayanabildim , Allahım beni inşallah affeder . Ayrıca bana yaptıklarını buraya yazsaydım hayattan soğurdunuz .