indiremiyorum

^^mustafa^^

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
erken uyanma telkinin inidremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

evet arkadaşlar bende denedim fakat olmuyor hata mesajı cıkıyor yada downloat yerine uploat mesajı geliyor
dosya için yeni bir link verebilirmisiniz

merhaba telkinleri indirmede bir çözüm buldunuzmu acaba

hayır bulunmadı.aynı sorun devam ediyor.daha önceden indirmiş olanlar varsa yardımcı olsunlar lütfen

free nerde
bulamadk da indrmek için

ben hepsini indirmek istiyorum hepsini.sanırım önce kendimi açgözlülüğüm konusunda eğitmeliyim.

slm arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz telkinlı mp3 müziklerını bulamıyorum şimdiden yardımlarniz için teşekkür ederim

Erken uyanma linki kaldirilmis sebebini bulamadim .Erken uyanma yerine zinde uyanmayimi dinlemeliyiz ? Zinde uyanma telkinini dinliyorum zinde uyaniyorum ama erken uyanamiyorum .Hem erken hemde zinde uyansam ne kadar iyi olacak .

olmuyor yaw çıldıracam free falan diyor da nerde ?

Mesaj eski bir tarihte yazılmıştı.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri