Ince Ince Yasemince...

yasemince

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bende günlük tutmaya karar verdim utananadam

aslinda firsat bulsam hayatimi yazacagim ama kafamda söyle bir canlandiriyorumda nerden basliyacagim :' 4897 gecen söyle bi düsündüm ya bi özet cikarayim dedim sunuda yazayim bunuda yazayim derken cocukluga kadar gitti dedim yok ben bu isin icinden cikamiyacagim en iyisimi günlük tutmak onayi herneyse ... bu sene okula basladim alternativ tip üzerine haftada iki gün ve aksam saatlerinde oluyor dersler artik agirlasiyor anatomie pysiologie ve bioloigie goruyoruz ya ben cok farkli düsünmüstüm yani ot cöp börtü böcekle ugrasacagiz diye kendimi hazirlamisim yaaa resmen tip kitablari okuyoruz kafam kazan gibi oldu dün dersden cikdim eve geldim bakdim sipaciklarim ayakda onlari hemen yataga yoladim bakdim hayal abla programina baslamis elime bi sandevic aldim bir yerden yiyor yerkende hayal ablayi dinliyerek rahatlyiorum ya böyle meditasyonda yapilirmiymis demeyin bak ya simdi anlatirken halime gülüyorum ama ne yapayim hafta iki gun böyle olsun artik utananadam bugun kafami kitablara gömecegim ve telkin muziklerini dinliyecegim şaşkın coffe2

Ynt: Ince Ince Yasemince...

günlüğün senin özgürlük alanın. istediğin yerden başlayabilirsin. yeri gelir okulda yaşadığın bir olayı anlatırken geçmişte sana yaşattığı bir olayda su yüzüne çıkar, ondan bahsedersin. konu konuyu açar, daldan dala atlarsın. böyle konudan konuya atlamak ağaçdalları gibi karmaşık gözüksede bütünü takip edenler için senin ne kadar güzel ve güçlü bir ağaç olduğun görünür merak etme. paylaşımlarını bekliyoruz.

avatarın ne güzel. sünger bob. senin için neyi simgeliyor. ben bir hikaye uydurdum avatarın için bakalım tutacak mı sung66
ama önce sen yaz olur mu?

csk ' Alıntı:
avatarın ne güzel. sünger bob. senin için neyi simgeliyor. ben bir hikaye uydurdum avatarın için bakalım tutacak mı sung66
ama önce sen yaz olur mu?
hihi sünger bob bizim evin elemani gibi oldu ben bu sahisi cocuklarimdan dolayi taniyorum bir ara cocuklarla izlemeye devam ettim cok keyifli ve süper espirileri var hele arkadasi patrick süper ikililer sünger bob bana hep naiv espiri ve her sekliyle keyifli yasamayi cagristiriyor yani postiv thadeus aksine negativ ve sinsiligi cagristiriyor ... thumbsanim
hikayeni merakla bekliyorum

izumi ' Alıntı:
itiraf ediyorum, ben de bir akşam bir konser sonrası öyle yorgundum ki Hayal'i yatakta dinledim... dl78
smil56 khkh56

anlatııın anlatın...biriniz sandviç yesin biriniz yatsın oooh safanız olsun...yasemin günlüğün itiraf köşesine dönmüş adres yanlış...bizim itiraf ediyorum sayfamızda var..kuzular..sevgiyle kalın.

hayalayaz ' Alıntı:
anlatııın anlatın...biriniz sandviç yesin biriniz yatsın oooh safanız olsun...yasemin günlüğün itiraf köşesine dönmüş adres yanlış...bizim itiraf ediyorum sayfamızda var..kuzular..sevgiyle kalın.
smil56 ya hayal ablacigim biz hic olmasa halimizi anlatiyoruz smil56

izumi ' Alıntı:
bi kerecik oldu amaaaaa
dunk56

khkh56 canımcım yorgunluktandır o bende de oluyor bekliyorum bekliyorumhayali meditasyon yapıcam die. sonra bedenim gevseyince yeniliyorum bende terli345

yaaa evet...
bir de ben normalde en geç 23 de uyurdum, şimdi 23 ü beklerken sanki uyumayı bekliyor gibi oluyo utananadamrum
ama deyiyor bea... 8977

25emel ' Alıntı:
izumi ' Alıntı:
bi kerecik oldu amaaaaa
dunk56

khkh56 canımcım yorgunluktandır o bende de oluyor bekliyorum bekliyorumhayali meditasyon yapıcam die. sonra bedenim gevseyince yeniliyorum bende terli345
smil56 ya bende yorgunlukdan degildi ne zaman medi icin otursam aciktigim aklima geliyor aslinda cokda yemege düskün biri degilim hayal ablanin sesi istahmi aciyor ne aman allahim verdigim kilolari gerimi alacagim yoksa bisiklet khkh56

yok yok almazzsın düşünce yaratmaaa gulensmiley aklına gelen basına gelir smil56 senin iştahını açıyormuş hayalin sesi ,beni de çocukluguma götürüyor bir başka zevk alıyorum onu dinlerken onayi

25emel ' Alıntı:
yok yok almazzsın düşünce yaratmaaa gulensmiley aklına gelen basına gelir smil56 senin iştahını açıyormuş hayalin sesi ,beni de çocukluguma götürüyor bir başka zevk alıyorum onu dinlerken onayi
bende keyifle dinlyiorum birde elimde su sandevic olmasa üzerime ekmek kirintilari dökülmese ice1 hayal ablayi dinlerken cok rahatlyiorum gercekden .. bu istah konusunada katlanirim artik super ya birde benim bilgisayarim mutfakda sanirim onunda etkisi var smil56 hersey elimin altinda gssmile

evet ya nereler gidiyorsunuz ...benide götürün ...ben mutfakdan ve elimdeki sandevicden henuz yolculuk yapamiyorum drive45 sanirim zamanla bende yol alirim ama önce mutfakdan cikmaliyim ve sandevici bir kenara koymaliyimmmmmmm ağla

yasemince ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
bende keyifle dinlyiorum birde elimde su sandevic olmasa üzerime ekmek kirintilari dökülmese ice1 hayal ablayi dinlerken cok rahatlyiorum gercekden .. bu istah konusunada katlanirim artik super ya birde benim bilgisayarim mutfakda sanirim onunda etkisi var smil56 hersey elimin altinda gssmile
allah iyiliğini versin ne işi var ay pc nin mutfakta khkh56 tabii aklında sandiviç olur khkh56

25emel ' Alıntı:
yasemince ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
allah iyiliğini versin ne işi var ay pc nin mutfakta khkh56 tabii aklında sandiviç olur khkh56

khkh56 ya ben yemek tariflerine bakiyorum net den icerden kos gel tencereye sunu atbunu at geri git bak ne konulacak yemege geri gel alti kisilacakmitencere ve pc arasinda kosuturmakdan bi hal olyuordum bir tencere yemek icin kendimi paralyiordum terli345 zahmetli oluyordu ...en iyisimi bilgisayari mutfaga götürmek utananadam

okula gidecegim ahzirlanmaliyim hücrelerin nasil bölündügünü ögrenecegiz oofffff artik su ot börtü böcek kimsina gelsek coffe2 action simdilik smile aksama yine burdayim.....

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=8JjQGt7WjK0[/youtube]

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri