İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Olursun kesinlikle, farkında olup durumu düzeltmeyi başarabiliyorsun artık. Herşey her zaman bir anda olmuyor. Başlangıcı yapmışsın, devamı gelir.

Tşekkür ederim Sevgili YESHAPPY,

Dediğin gibi buralara bir anda gelmedik bir anda da dönemeyiz.Kesinlikle zamana ihtiyacım var.
Umarım dediğin gibi olur.

İyiki varsın.
İyiki yanımdasın.
Teşekkür ederim.

Elimden geldiğince hep yanındayım inşallah ;) Ben teşekkür ederim

Merhaba,

Yazmayalı epey oldu.Aslında yazmayı çok özledim ve şimdi yazıyorum.Hiçbirşekilde vazgeçmiş hevesimi almış veya ertelemiş değilim.
Ara verdiğim süre içinde bol bol okudum ve okumaya devam ediyorum.Çok çok çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum.

Bu süre içinde inisiye öncesi Reiki ile ilgili epeyce okudum ve sonunda Reiki I e inisiye oldum.Benim için çok güzel ir tecrübe idi.İnisiye sırasında avuçlarım aşırı derecede ısındı.Çok iyi bir master im vardı herşeyi detayları ile izah etti hala sorularıma sabırla cevap veriyor.Onbeş Eylülde inisiye olmuştum.Ben pek su içen birisi olmamama rağmen sonraki üç hafta içinde inanılmaz derecede su içtim zaten bol su içmemi master im söylemişti ama ben zorla içerim diye düşünürken normalin de üzerinde içme isteği oldu günde 8-9 litreye yakın su içiyordum şimdilerde normale geldim.
İnisiye sonrası yine okumaya devam ettim ve hergün kendi üzerimde çalışmalar yaptım hala daha yapıyorum.
Başlangıçta kendi auramı hiç hissedemiyordum şimdi çok rahat zorlanmadan kendi auramı hissedebiliyorum.
Kendimde dikkatimi çeken en önemli değişijklik ise inanılmaz derece sakinleştim.
Daha önceleri çok çabuk sinirlendiğim durumlar karşısında hiç sinirlenmez oldum ve buda çok güzel bir nokta.
Günlük kendime reiki uygulamalarım sonunda daha rahatlamış daha dingin hissediyorum.
Şöyle diyebilirim i kişisel gelişimime inanılmaz bir ivme kazandırdı.
Bunu kendim çok rahat farkedebiliyorum.

Ooooo sevgili karavan sizi tekrar aramızda görmek ne hoş.

Çok büyük ilerlemeler kaydetmişsiniz. Sizin adınıza çok sevindim. Deneyimlerinizi okumak dileğiyle. Her şey gönlünüzce olsun.

Sevgiyle kalın. actionsmile

seni görmek gerçekten güzel sn. karavan abi yazdığını gördükçe iyi dileklerimi içimden gönderiyorum,işlerin rastgelsin...

Ooooo sevgili karavan sizi tekrar aramızda görmek ne hoş.

Çok büyük ilerlemeler kaydetmişsiniz. Sizin adınıza çok sevindim. Deneyimlerinizi okumak dileğiyle. Her şey gönlünüzce olsun.

Sevgiyle kalın. actionsmile

seni görmek gerçekten güzel sn. karavan abi yazdığını gördükçe iyi dileklerimi içimden gönderiyorum,işlerin rastgelsin...

Teşekkür ederim Sevgili Zerynthia ve Sevgili smyrna1,

Öncelikle ben aranızdan gerçekten hiç ayrılmadım hergün siteye girdim kontrol ettim ama sadece yazmadım.

Hepiniz bana o kadar çok şey kattınız ki hergün girmeme rağmen birşeyler yazmadığım için kendimi suçlu hissettim aslında.

Evet dediğiniz gibi çok güzel deneyimler yaşıyorum ve herkesin yaşamasını yürekten istiyorum.

Reiki öncesi bende insanların neler yaşadıklarını çok merak eder acaba birileri birşey yazdımı diye bakardım.
Bunu bildiğim için hiç endişeniz olmasın bende deneyimlerimi burada Reiki bölümünde sizlerle paylaşacağım.
Sizden sonra oraya yazacağım.

Sevgiyle kalın.

Hepinizi çok seviyorum.

Şu sıralarda yoğunlaştığım tek konu kendimi sevmek ve geçmişim ile barış tesis edebilmekdi.
Bununla ilgili çok çalıştım çok çaba sarfettim ama şimdi buna değdiğini fark edebiliyorum.
Şimdi geçmişte kalan hatıralarım artık beni rahatsız etmiyor.
Onları unutmak mümkün değil elbet ancak hatırladığımda sadece gülümsiyerek bakabiliyorum.
Kişileri yaptıkları hatalar yüzünden,bende bıraktıkları olumsuzluklar yüzünden onları yargılamıyor,onlara kızmıyor, hırslanmıyorum, ama ne zaman hatıralarımla başbaşa kalsam bunları hep yapıyordum.
Şimdi ise sadece gülümsüyorum ve niçin bugüne kadar beklemiş olduğumu düşünüyorum.
Demek ki zamanı şimdiymiş.
Bu yazımı okuyan tüm arkadaşlarıma dostlarıma kardeşlerime şunu söylemek istiyorum.

Dününüzle barışınız.
Geçmişinizle barışınız ve kendinizi seviniz.
Belki biraz belki çokça zor olacak ama ne olur bunu beceriniz.
Göreceksiniz bir kuş kadar özgür ve hafif olacaksınız.
Mutluluk peşinizi bırakmıyacak.

Hepinizi seviyorum.
Ben bu siteden çok şey öğrendim.
sizlerin tek tek desteğini gördüm.

İyiki varsınız.
İyiki benim yanımdasınız.

Bazen bir koku,
bazen bir ses,
bazen bir tat bazense bir şiir,
bazen bir müzik,
bazen bir resim alır götürür sizi bir yerlere
hatta pek çok yerlere, hem de hiç beklemediğiniz anda buluverirsiniz kendinizi bir yerlerde.
Bazen çocukluğunuzda
bazen gençliğinizde ilkokulunuzda eski mahallenizde eski arkadaşlarınızın arasında
ne bileyim işte alır götürür sizi biryerlere.Dalar gidersiniz o anları yaşarsınız bir daha, bir daha.
Ne güzeldir güzel hatıraları olmak.
Ne güzeldir bir "Tad" ın ardına düşüp sokak sokak dolaşmak, eskilerde buluşmak.
Yaşanmışlıklar ne güzeldir, gözünüzün önünden bir bir geçerken resimler, gülümsiyebilmek ne kadar özeldir
ne kadar kıymetlidir mutlulukla akan birkaç damla yaş.
Müziğin ritmine kaptırıp kendini çocukluğunun ardından koşturmak ne güzeldir.
Bir bardak turşu suyunda ne hatıralar gizlidir aslında.
Güzeldir işte yaşanmışlıklar.....
Ne bileyim güzeldir işte...

Şimdilerde şöyle bir bakıyorum geriye,
beş ay öncesine.
Günlüğümün ilk sayfası ve ilk mesajım.
Tarih 03 Temmuz.
O günlerdeki halimi düşünüyorum birde.Nasıl yıkık,nasıl sonlarda olduğumu ve
Bügünkü halim, inanılmaz bir mesafe zaman kısa ama yürüdüğüm yol çok uzun.
Yürüken tökezlemelerim, düşmelerim kalkmalarım, yorgun ama inatçı bir yürüyüş oldu benim için.
Yolun sağında solunda sizler .
Dizilmişsiniz yan yana "Hadi, ha gayret başaracaksın" diye yükselen sesleriniz, alkışlaınız hala kulaklarımda.

Tökezlediğim anda bana uzanan elleriniz.

Ve şimdi bugünlerdeyim.
Hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu,hiç olmadığım kadar umut doluyum.

Ya kendimi bıraksaydım, ya pes etseydim.
Öyle bir durumda şimdiki halimi düşünemiyorum.
Bitmiş bir insan olurdum en azından.

Şimdi ise hayata yeni başlıyan birisiyim ben.

Zaman zaman yazmayı aksatıyorum günlüğüme.
Asla yaşadıklarımı unuttuğumdan değil.
Mümkünmü unutabilmek.
Hatta unutmak istemiyorum bile.
Böylece daha sıkı sarılıyorum hayata daha bir zevk alıyorum yaşamaktan.
Umutsuzluğa kapılanlara, kendini sonda görenlere örnek olsun diyorum yaşadıklarım çabalarım ve bu günlerim.

Sadece, bırakmamak, pes etmemek, asılmak gerek diyorum tüm tecrübelerimden sonra.
Asılmak hayata sıkı sıkı tutunmak.
Siz onu bırakmadıkça o sizi hiç bırakmıyormuş.
Bunu öğrendim şimdilerde.

Hepinizi seviyorum.
İyiki sizleri tanımışım.
İyiki varsınız hepiniz.
Sizlere ödiyemiyecek kadar borçluyum.
Teşekkür ederim.

harika deneyimler başarılarıyın devamını diliyorum...
sende iyiki varsın...
çok şey öğrendim senden...
sevgiyle mutlu kaly789

Bugün sizlere bugüne kadar olduğu gibi yine güzel şeyler yazabilmeyi isterdim ancak iyi de kötü de bizler için.

Daha önce de bahsettiğim gibi kendi içimdeki annem ve babamla olan kavgamı bitirmiştim ve yeni yıla onları kucaklıyarak girmek istwedim ve bu sebeple 25 Aralık 2010 da İzmire gittim.
Onların ellerini öptüm.Sarıldım kucaklaştım.Herşey güzeldi ancak 27 Aralık 2010 günü 19.00 sıralarında Antalyadan gelen bir telefon haberi ile bütün dünyam bir anda yıkıldı.Arayan komşumdu ve evimde yangın başladığını haber veriyordu.
Zaten yapılabilecek birşey yoktu.Evimin tavanı ağaç kaplama idi ve çıra gibi tüm evim ve herşeyim yarım saat içinde yanıp gitmiş geriye dört duvardan başka birşey kalmamış olduğunu ertesi sabah Antalya ya ulaştığımda gördüm.
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Yol boyu eşyalarımın zarar görmüş olabileceği hayali ile geldim.Ne yazık ki geriye bir kül yığınından başka birşey kalmamıştı.

Yangına sebep çatı arasındaki kabloların kısa devre yapması sebep olmuştu.Kabloların zarar görmelerine ise fareler.
O anda ben evde uyuyor olabilirdim diye düşünüyorum.Üzerime birşeyler düşebilir ve ben de o yangınla birlikte hayatımı kaybedebilirdim.Bunları düşünerek biraz olsun teselli bulmaya gayret ediyorum şimdilerde.

Bahçe içine çektiğim karavanıma yerleştim.

Kendime bugün bir laptop ve bir de modem aldım.
Dünya ile bağlantımı kurup ilk olarak bu satırları yazmaya başladım.
Bundan sonra güzel şeyler olacak.
Bunu istiyorum.

Çok geçmiş olsun karavan..
O evin içinde olmamanız tesadüf değil.Vaktiyle ben de bir seyahat dönüşü,depremle evimin yıkıldığını öğrenmiştim..Geriye aynı şekilde hiçbirşeyimiz kalmamıştı..Ne ev,ne eşya ne de komşularımız :(
Böyle bir durumun ardından hayata yine de olumlu bakabilmek ve sıkı sıkı tutunmak çok önemli..Karavanınız olması bir artı..Nereye gitseniz eviniz yanınızda,eğlenceli gibi..Ben de ilk fırsatta karavanlılar kervanına katılmak istiyorum hayırlısıyla..
Tekrar böyle bir acı yaşanmaması dileğimle..bence de bundan sonra güzel şeyler olsun..
Sevgiler..

çok geçmiş olsun.çok üzüldüm..
bu arada ev yanarken içinde olmamanız büyük şans.
sevgiyle mutlu kalıny789

çok büyük geçmişş olsun .iiki evde değilmişisnizzz .
tez vakitte yeni ir düzen kurmanız dileğiyleee

Ne yapalım yaşanacakların önüne geçilmiyor.Yaşanacaksa illaki yaşanıyor.
Hepinize her zaman olduğunuz gibi bugün de yanımda olduğunuz desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum.
Elbette ki bunu da aşacağım.
Maddi kayıplarımdan çok manevi bir üzüntü var içimde.
Evimi,hatıralarımı ocağımı kaybetmenin üzüntüsü bu.
Çok büyük paralar değil kaybettiğim aslında.Bir şekilde yerine konabilir elbet.Belki aynısı hatta daha da iyisi.
Ben bu tarafına bakmak istiyorum öyle olunca daha iyi hissediyorum.
Diğer taraftan baktığımda üzüntüm artıyor.

Evimin yanmasındaki bir diğer gerçek ise şu.
Daha önce de yazmıştım Ağustos ayıiçinde evimin çatısını onarmıştım.
O kadar güzel tamir ettiler ki ben bile seyrederken zevk alıyordum ve kafamda sürekli şu düşünce ile yaşadım o günden bu yana.
"Ya elektrik kontağından yangın çıkarsa diye düşündüm hep".Bu düşünceden kaçmak istedim aklıma başka şeyler getirmeye çalıştım ama sürekli bunu düşünmekten kendimi uzaklaştıramadım.
Bir anlamda çekim yasası çalıştı.
Kısaca dört ay gibi kısa bir sürede düşüncelerim gerçeğe dönüştü.
Bu bendim düşüncelerimin gücünün bir ispatı oldu kendime.
Şimdi ise eskisinden daha iyi şeyler istiyorum.Onların hayalini kuruyorum.
Eğer benim düşüncelerim bu kadar güçlüyse şu an düşündüklerimi de gerçekleştirebilmem için önümde hiçbir engel yok.
Sadece biraz paraya ihtiyacım var.
Onu da Şubat ayı sonunda daha önce çalışmayı zorunlu olmadığım için pek düşünmediğim bir iş teklifine evet diyerek gerçekleştireceğim.Hem ortamdan biraz uzaklaşmak iyi de gelecek sanıyorum.
Tanzania da bir bakır madeni işletmesi kurulacak.O projede ben de yerimi alamk üzere görüşme yaptım ve kabul ettim.
Böylece hayallerime daha kısa sürede kavuşabilmem mümkün olacak.
Yazdıklarınızla bana desteğinizi esirgemediğiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyorum.
İyiki varsınız.
Sizleri tüm hayatımdeğişti ailesini çok seviyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun.Evet hiç bir şey tesadüf değil ama neyazıkki bazı düşüncelerimizi engelleyemiyoruz.Aslında o düşüncelerde olacakların bir ön hazırlığı.Bunu yaşamamız gerekiyorsa yaşıyoruz.Önemli olna bundan ne ölçüde ders çıkardığımız.Önünüzdeki tüm yolların açık olmasını diliyorum.İnşallah bugün ve daha sonraki günlerde mutlu,huzurlu günlerle birlikte olursunuz.

Sevgili karavan,

Çok çoookk geçmiş olsun. Umarım bir daha böyle talihsizlikler yaşamazsınız. Yıllarca çalışıp emek verip, içinde yaşanmışlıklar olan, maddi - manevi yatırım yaptığınız evinizin yanması çok üzücü. Yanıp kül olan hatıralarınız belki geri gelmeyecek ancak en silinmeyecek anılar sizin zihninizdeki capcanlı duracaktır bir ömür boyu.

Yeni bir iş projesini kabul etmişsiniz. Size uğur getirmesini ve yaşamınızda hayırlısıyla yepyeni kapıları ardına kadar açmasını dilerim. Bolluk ve bereket, şans, sevinç, mutluluk, başarı içinde hayatınıza yerleşsin.

Sevgilerimle. actionsmile

Karavan abi aradım ama sana ulaşamadım , bir de burdan geçmiş olsun demek istiyorum demek ki tamamen yenilenmen gerekiyormuş. Şimdi daha huzurlu ve daha rahat bir ortam oluşturma zamanı.
can sağlığı önemli sana bir şey olmadı ya gerisi çokta mühim değil.
Çok çok geçmiş olsun , demek ki güçlüsün ve bu gücünü farketmen gerekiyordu. Hadi bakalım tamamen yenilenme zamanı , 2011 demek ki senin de yılın olacak .
Sağlıkla ve sevgiyle , her daim gülekal ...

sevgili karavan
2011 sizin yılınız olsun.
sevgiyle hep mutlu kalın..
iyi ki varsınız

Ah Karavan,

İnanamıyorum, geçmiş olsun canım. Okuduklarıma inanamayıp dönüp bir daha okudum.
Büyük badire atlatmışsın.
Çok şükür orada değildin, çok şükür sağlığın yerinde.
Cana geleceğine mala gelsin.
Çok iyi anlıyorum insanın alıştığı eşyaların kaybı da çok zor.
Yenisini alınmaz mı, alınır, eşya bu...
Ama anlıyorum hissettiklerini... İnsanın evi sonuçta.
Neyse... Sen içinde değildin ya, şükürler olsun.

Yalnız sonra okuduğum haber daha da şaşırttı beni.
Yani şimdi yeni iş için Tanzanya'ya gidiyorsun öyle mi?
Hayırlı olsun canımcım.
Bunlar bir zincirin parçaları. Sanırım senin kendin için biraz hareketlenmen gerekiyormuş
ya da belki daha deneyimleyeceğin başka güzellikler
ya da tanıman gereken başka insanlar varmış.

Hep deriz ya, bir şey çıkmadan yenisi girmez kolayına diye...

Sen yeni deneyimlerini yaşayıp yeniden para kazanacaksın,
evren bu badire üstüne hızır gibi yetişip sana planı kurmuş bana kalırsa.
İşi de göndermiş.

Döndüğünde yepyeni eşyalarla yepyeni bir hayata başlayacaksın.

Senin için yepyeni bir safha... Kimbilir, belki hiç olmadığın kadar mutlu ve huzurlu yaşayacaksın.

Yüreğini ferah tut Karavancığım. Bilemiyorum internet ulaşımın nasıl olur ama,
arada da bizi habersiz bırakma.

Ben manen hep seninle sana destek orada olacağım.
İyi şeyler imgele...

Tüm güzelliklerin yanında olmasını diliyorum.
İyi insanlarla tanış,
İyi bir yerde, iyi şartlar altında çalış,
İyi bir parayla dön ve kendine yepyeni muhteşem bir yuva hazırla.

Bir şeye ihtiyacın olursa yaz bana.

yeni haberlerini bekliyorum canım benim:))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri