ilahi iletişim tarzını bulma testi

Eğer B şıkkı çoğunlukta ise siz bir duru işitirsiniz. Sezgileriniz daha çok işitsel olarak ortaya çıkacaktır. İçsel bir ses duyabilirsiniz ya da dışsal olarak size bir bilgi verilebilir. Duru işitirler içimden bir ses dedi ki ya da sanki bir ses duydum ve bana bunu dedi şeklinde ifadelere şıkça başvururlar. Telepati konusunda yetenekli olabileceğinizi söyleyebilirim.

Eğer bu şık yüksek çıkmışsa Usui Reiki 1.aşama ve 2.aşama eğitiminden sonra Ama Deus Sahamanic Healing eğitimi almanız önerilir. Bu şekilde yetenekleriniz daha da gelişir.

A-3
B-11
C-5
D-1

Eğer C şıkkı çoğunlukta ise siz bir duru sezersiniz. Duru sezerler sezgileri daha çok kinetik etkilerle alırlar. Örneğin midemde kelebekler uçuyor heyecanlı bir şeyler olacak ya da sırtım da bir ağırlık var kötü bir şey olacak gibi ifadelerde sıkça bulunurlar. Genelde güzel ya da kötü kokular alarak ortamla ilgili bilgiler alırlar. Başka insanların duygularını hissetmekte hatta empati kurarak deneyimlemekte yeteneklidirler. Şifacılık ile ilgili konularda çok Başarılı olabilirler.

Eğer bu şık yüksek çıkmışsa Usui Reiki 1.aşama ve 2.aşama eğitiminden sonra Violet Flame Reiki veya Karuna Ki eğitimi almanız önerilir. Bu şekilde hem yetenekleriniz daha da gelişir, hem de bir duru sezer olarak çevrenizdeki insanların negatiflerinden korunmayı öğrenirsiniz.

Bende de D - 11
C - 6
A - 3
B - 0

9 tane A -8 tane C
Eğer A şıkkı çoğunlukta ise
siz bir duru görürsünüz. Yani sezgilerinizi görsel olarak alıyorsunuz. Bilgiler size vizyonlar şeklinde geliyor. Rüyalarınızda gelecekle ilgili şeyler görebilirsiniz. Gece uyumadan önce çeşitli vizyonlar gözünüzün önüne gelebilir ya da gün içinde içinizde ya da dışınızda çeşitli imgeler görebilirsiniz. Sezgileriniz görsel olarak size gelecektir ve imgeleme yeteneğiniz gelişmiştir. Üçüncü göz çalışmalarında ve medyumistik konularda Başarılı olabilirsiniz.
Eğer C şıkkı çoğunlukta ise siz bir duru sezersiniz. Duru sezerler sezgileri daha çok kinetik etkilerle alırlar. Örneğin midemde kelebekler uçuyor heyecanlı bir şeyler olacak ya da sırtım da bir ağırlık var kötü bir şey olacak gibi ifadelerde sıkça bulunurlar. Genelde güzel ya da kötü kokular alarak ortamla ilgili bilgiler alırlar. Başka insanların duygularını hissetmekte hatta empati kurarak deneyimlemekte yeteneklidirler. Şifacılık ile ilgili konularda çok Başarılı olabilirler.

merhaba arkadaşlar ben sitenin acemisiyim ilahi iletişim tarzını bulma testi hangi sayfada ben bulamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirm şimdiden teşekkürler

bu okuduğun mesajların enaltında yada en ustunde sağ köşesinde sayfa sayıları var oradan 1. sayfaya gel ve 1. sayfanın en üstündeki mesajda yazılı test.

çok teşekkürler arkadaşım testi bulup yaptım c şıkkı çoğunluklu çıktı,galiba duru sezer yapıdayım kendimi geliştirmeliyim daha

en çok C çıktı. yani durusezer olduğu söylüyor. peki ben bunu geliştirmek için teknikleri nereden bulabilirim ?

c şıkkı çıktı... yorumu sevdim koku tskıntılı ve sezgisel biyim... negatif enerjiden çabuk etkilenirim...

Bu test gerçekten çok ilginç. Daha önceden yapmıştım yine yaptım az önce. C-9, A-8, B-3, D-0 çıktı.

C şıkkı daha fazla olmasına rağmen bahsedilen cümleleri çok kuran ve o tarz inançları olan biri değilim. Ancak kinetik kelimesi farklı konulara götürdü beni. Değişik bağlantılar yaptım. Ayrıca kokular konusunda aşırı hassasım. Ve durugörü olduğum doğru. Ama imgeleme yeteneği 0.

Yalnız bu D şıkkındaki açıklama da enteresan. Yani görüntü de gelse kaynağını bilemiyorsunuz. İlla rüya görmeniz gerekmiyor. Uyanıkken de deneyimleyebilirsiniz. Ve o da şimşek gibi geliyor. Çok anlık bir şey... Hepsi çok iç içe birbiriyle sanki. Bence herkes geliştirebilir. Son olarak telepati kurma gücüm üst düzeyde. Onu biliyorum.

Bence yakınlığınızın ne olduğunu bulmak için bir konuyu daha iyi hangi yolla öğrenebildiğinize, daha kolay anladığınıza bakmanız da yararlı olabilir. Görsel olarak mı, işitsel olarak mı, kinestetik olarak mı? vs.

Daha önce ben de yapmıştım bu testi. Benim hayatımda da sezgilerin yeri büyüktür. Sezgilerim beni yanıltmaz. Enerjim her zaman yüksek olsun isterim. Özellikle enerjim yüksek olduğu zaman sezgilerim aracılığı ile çok iyi tahminler yapabiliyorum. Hissetmek çoğu zaman mutheşemdir. Bir hissin içinizde doğması ve kelimeler ile buluşup doğruluğunu kanıtlaması bazen mucizevidir. Aynı zamanda hissetmek sorumluluktur çünkü durusezerler -ya da diğer yeteneği olan kişiler de- olumsuz şeyleri veya kötü olayların olacağını hissedebilirler. İşte o zamanlarda bunu olgunlukla karşılamak hatta bazı insanları bazı konularda uyarmak işin sorumluluk kısmıdır bence.

Bende A çıktı.C bir sayı farkla kaçırdı.Sezgilerimin kuvvetli olduğundan bahsediyor.bende öyle düşünüyorum :)

A'lar çoğunluktaydı. Duru görürmüşüm. :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri